روغن جامد 2 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
هل ساییده 1 قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ 1 عدد
كنجد 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را خوب با مخلوط كن برقی یا قاشق با هم مخلوط كنید.
بعد هل را اضافه كرده و خوب با مواد دیگر مخلوط كنید تا شیرینی پف بیشتری كند.
آرد را كم كم ریخته و با دست ورز دهید تا این كه به دست نچسبد.
كمی آرد روی یك سطح صاف بپاشید و خمیر را با وردنه روی آن به قطر 1 سانتی متر پهن كنید و بعد با قالب دلخواه خمیر را قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.
سفیده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و كمی كنجد روی آن ها بپاشید و در فری كه قبلا با حرارت 250 درجه فارنهایت گرم كرده اید به مدت 20 دقیقه بگذارید.