پارس ناز پورتال

طرز پخت بادنجان از نوع چینی

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز پخت بادنجان  از نوع چینی

مواد لازم

بادنجان یك كیلوگرم
گوشت چرخ‌كرده 300 گرم
پیاز دو عدد
زرشك 100 گرم
قارچ 200 گرم
ادویه، نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
كاری قاشق مرباخوری
پودرلیموعمانی قاشق مرباخوری
رب گوجه‌فرنگی، پنیرپیتزا و پودرسیر به میزان لازم

طرز تهیه

بادنجان را پوست گرفته و از وسط برش می‌زنیم. سپس در تابه كه كمی روغن و  لیوان آب ریخته‌ایم بادنجان را می‌پزیم.

گوشت چرخ‌كرده‌ را با پیاز تفت می‌دهیم سپس  نمك، فلفل، زردچوبه، كاری، پودرلیموعمانی و پودرسیر اضافه می‌كنیم آن‌گاه قارچ نگینی خرد شده را به همراه زرشك اضافه می‌كنیم پس از سرخ شدن دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی می‌افزاییم و پس از مخلوط شدن مواد، خوب می‌پزیم.

در این لحظه مواد پخته شده را در شكم بادنجان پر می‌كنیم بعد پنیر پیتزا را روی مواد می‌ریزیم و پنج دقیقه در فر یا مایكروفر قرار می‌دهیم.

بادنجان را در روغن زیاد سرخ نكنید كمی روغن اضافه كنید و فقط در قابلمه یا تابه را ببندید تا خوب پخته شود. این غذا را با نخودفرنگی و ذرت و شوید تزئین كنید.