گردو خردشده 400 گرم
سبزی دلمه (تره، شوید و مرزه) و برگ مو از هر کدام 500 گرم
رب گوجهفرنگی و ماست از هر کدام دو قاشق سوپخوری
زرشك 50 گرم
پیاز داغ سه عدد
برنج یك پیمانه
نمك، فلفل، گلسرخ و زعفران آبكرده به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا برگها را بشویید، سپس در یك قابلمه آب را به جوش آورید، برگها در آب جوش ریخته پس از سه دقیقه آبكشی كرده و آب سرد بزنید همه مواد دلمه را با هم مخلوط كرده روی تخته اول یك برگ را باز كنید و از مواد وسط آن بگذارید بعد به صورت لولهای كوچك یا بزرگ درون قابلمه به ردیف بگذارید. در پایان كمی آب مرغ روی دلمهها ریخته و یك در قابلمه كوچكتر روی آنها گذاشته و حرارت را كم كرده تا آرامآرام پخته شود. میتوانید از گوجهسبز و پیاز داغ برای تزئین استفاده كنید.