كدو و گوجه فرنگی از هر کدام سه عدد
تخممرغ دو عدد
پنیر لیقوان 150 گرم
ریحان خردشده یك الی دو قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون یك قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا رندهشده سه قاشق سوپخوری
طرز تهیه
كدوها را از وسط نصف كرده و درون قابلمهای كه آبجوش ریختهاید قرار دهید تا كمی آبپز و نرم شود بعد مجددا درون آب سرد گذاشته و داخل آن را با قاشق در آورده و خالی كنید. گوجهفرنگی را رنده كرده و با ریحان، پنیر خردشده، تخممرغ، نمك، فلفل و روغن زیتون مخلوط كنید.
داخل كدوها را با مایه بالا پر كرده و در ظرف مورد نظر كه كمی چرب شده قرار داده و روی آنها پنیر پیتزا بریزید و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار دهید تا پنیرها طلایی شود.