پارس ناز پورتال

طپخ کلوچه بادنجان کبابی نرم و لطیف

مجموعه : آموزش آشپزی
طپخ  کلوچه بادنجان کبابی نرم و لطیف

مواد لازم

روغن مایع و آب از هر کدام نصف پیمانه
نمك یك قاشق چایخوری
كره یك قاشق سوپخوری
بادنجان كبابی دو عدد
پنیر سفید 50 گرم
پنیر پیتزا 20 گرم
نمك و فلفل و کنجد و آرد به میزان لازم
زرده تخم‌مرغ یك عدد

طرز تهیه

 آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كم‌كم اضافه كنید و ورز دهید تا جایی كه خمیر یك‌دستی به وجود آید و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوری خردكرده و با پنیر سفید، پنیر پیتزا رنده‌شده، نمك و فلفل مخلوط كنید. خمیر را با وردنه باز كرده و با لیوان گرد قالب بزنید. از مایه بادنجان كمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه‌رو را به هم رسانده و مثل بقچه پیچ داده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها ابتدا زرده تخم‌مرغ مالیده و بعد كنجد پاشیده و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید.