پارس ناز پورتال

طرز پخت دنده کباب سنتی کرمانشاه

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز پخت دنده کباب سنتی کرمانشاه
 

مقدار لازم:

دنده‌ی گوسفند: یک کیلو

پیاز ریز خرده شده: 2 عدد

سیر: یک حبه

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

سماق: یک و نیم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی: نصف قاشق سوپ‌خوری

روغن زیتون: سه قاشق سوپ‌خوری

مواد لازم برای دورچین

نان تازه: به مقدار لازم

پیاز: یک عدد

لیمو ترش: به مقدار لازم

گوجه‌فرنگی کبابی: به مقدار لازم

جعفری ساطوری: به مقدار لازم

طرز تهیه:

* دنده گوسفندی را در ابعاد 10*15 سانتی‌متر خرد کنید. چربی‌های اضافه آن را بگیرید.

* پیاز را در کاسه گودی بریزید . سیر را له کنید و با فلفل سیاه ، نیمی از سماق ، رب گوجه‌فرنگی و روغن زیتون را به پیاز اضافه کرده ، مخلوط کنید .

* سپس گوشت را در کاسه بریزید و با دست کاملا مخلوط کنید تا تمام قسمت‌های گوشت به این مایع آغشته شود. مایع را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه‌دار شود .

* کباب را به سیخ بکشید و روی کباب‌پز با حرارت ملایم کباب کنید تا رنگ آن قرمز قهوه‌ای شده ، کاملا بپزد. کباب را با دورچین آن سرو کنید. در آخر باقی مانده سماق را روی آن بپاشید.