پارس ناز پورتال

مربای خوش طعم و عطر زنجبیل

مجموعه : آموزش آشپزی
مربای خوش طعم و عطر زنجبیل


* زنجبیل نیم كیلوگرم

* شكر یك كیلوگرم

* آبلیمو یك قاشق سوپخوری

*
زعفران دم‌كرده یك قاشق سوپخوری

* خلال پسته به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا زنجبیل‌ها را پوست گرفته و به صورت چهار گوش خرد كرده یا ریز رنده می‌كنیم. به زنجبیل‌ها آب اضافه كرده
وروی حرارت می‌گذاریم، بعد از 15 دقیقه جوشیدن آن را  در آبكش می‌ریزیم، این عمل را تقریبا هشت بار تكرار

می‌كنیم تا تلخی زنجبیل‌ها گرفته شود. در این فاصله شكر با دو لیوان آب را روی حرارت می‌گذاریم تا شربت مربا
آماده شود. زنجبیل‌ها را داخل شربت اضافه كرده، سپس آبلیمو و زعفران را هم افزوده، بعد از چند دقیقه جوشیدن و
قوام‌آمدن آن را از روی حرارت برمی‌داریم و برای تزئین روی آن از خلال‌پسته استفاده می‌كنیم.