میشود، اما اساس كار یكسان و مشابه است. تركیبی از ماست و سبزیجات كه شباهت زیادی هم به راتاتوی معروف
دارد، اما باشكوهتراست. استفاده از انار ملس در این خوراك نهتنها طعم یگانهای به آن میدهد بلكه جلوه زیبایی هم به آن
میبخشد كه در كمتر غذایی دیده میشود.
مواد لازم برای 4 نفر:
بادمجان درشت: 2 عدد
كدو سبز درشت: 2 عدد
فلفل دلمهای قرمز: یك عدد
روغن مایع: به میزان لازم
فلفل كبابی سبز: 4 عدد
ماست چكیده: 200 میلیلیتر، یك پیمانه
سیر: 3-2 حبه، ساطوری
انار ملس: 3 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
به وسیله یك پوستكن، بادمجان را به صورت راهراه پوست بكنید، سپس آن را از طول نصف كرده و با چاقو به صورت
تكههای به ضخامت 2 سانتیمتر خرد كنید. تكههای بادمجان را در یك كاسه بزرگ آب و نمك بیندازید تا هم تلخیآب آن
گرفته شود و هم رنگ آن عوض نشود.
كدو را بدون پوست كندن دقیقا مانند بادمجان خرد كنید. فلفل دلمهای را هم به صورت تكههایی به اندازه بادمجان و كدو خرد
كنید.
در یك قابلمه به اندازهای روغن مایع داغ كنید كه سبزیجات در آن شناور شود. بادمجانها را آبكش و خشك كرده، سپس
سبزیجات را در چند نوبت در روغن سرخ كنید تا برشته و طلایی شوند. پس از خارج كردن از قابلمه، روغن آن را با
حوله كاغذی بگیرید.
در یك كاسه، ماست را با سیر مخلوط كرده و نمك و فلفل سیاه بپاشید. سبزیجات سرخشده را در بشقاب كپه كرده و ماست
را با قاشق روی آن بریزید. 3 قاشق غذاخوری از ماست را نگه دارید.
نیمی از دانههای انار را با ماست باقیمانده مخلوط كرده و دوباره روی سبزیجات بریزید. باقی دانههای انار را روی غذا
پخش كنید.
نکات:
1 – این غذا را بهسرعت سرو كنید، چون بخش مهمی از ویژگی آن به تضاد گرم بودن سبزیجات و سرد بودن ماست است.
2 – به جای سرخ كردن میتوانید سبزیجات را كباب كنید.
3 – اضافه كردن قارچ به این مجموعه سبزیجات طعم بهتری میدهد و خاصیت آن را بیشتر میكند.
4 – كدو را به هیچ وجه پوست نكنید، چون پوست كدو پرخاصیت و بخش مهمی از سبزی است.