پارس ناز پورتال

آشنایی با پهن بال ترین پرندگان دنیا + عکس

آشنایی با پهن بال ترین پرندگان دنیا + عکس

آشنایی با پهن بال ترین پرندگان دنیا  ، طول سر به سر بال های پرندگان را پهنای آن ها می نامند و هرچه این میزان بیشتر باشدف پرنده مورد نظر پهن پیکرتر خواهد بود. این پرندگان معمولا عظیم الجثه هستند و زندگی آن ها مملو از سفرهای طولانی است. تنها این پرنده های بزرگ هستند که می توانند به راحتی مسیرهای میان اقیانوس ها را طی کنند.

 

Albatross

آشنایی با پهن بال ترین پرندگان دنیا + عکس
 
این پرنده به عنوان یکی از بزرگترین گونه های پرنده روی زمین شناخته می شود و رکورددار پهن ترین بدن در میان تمامی پرندگانی است که در حال حاضر روی کره زمین زندگی می کنند. اندازه پهنای این حیوان گاهی بیش از 3.5 متر می شود که تصور آن هم می تواند گویایی بزرگی این پرنده باشد. تحقیقات نشان می دهد که برای مشاهده این موجود باید به اقیانوس آرام سفر کنید.
 

پلیکان سفید

آشنایی با پهن بال ترین پرندگان دنیا + عکس

پلیکان سفید شرقی در محدوده گستره ای از میانه های آسیا تا نزدیکی اقیانوس آرام دیده می شود و قابلیت سفر کردن میان همه قاره ها را دارد اما کمتر دیده می شود یک پلیکان سفرهای طولانی انجام دهد. اندازه طول بال های این پرنده پهن پیکر به 3.3 متر می رسد و آن را در رتبه دوم از بزرگترین پرنده های دنیا قرار می دهد.

 

کرکس آندآشنایی با پهن بال ترین پرندگان دنیا + عکس

 همانطور که از نامش به نظر می آید آن را می تواند در میان رشته کوه های آند پیدا کرد و زیستگاهش آمریکای جنوبی است. این کرکس به عنوان بزرگترین پرنده موجود در این منطقه شناخته می شود و بیشتر از مردار حیوانات دیگر مانند آهو و گوزن تغذیه می کند. مجموع طول بال های این کرکس به 3.2 متر می رسد.

 

قوهای پر سروصدا

آشنایی با پهن بال ترین پرندگان دنیا + عکس

 این گونه از قوهای سفید صدای بسیار بلندی دارند و معمولا هنگامی که به یک دریاچه سفر می کنند سروصدای زیادی را همراه خود به منطقه می برند. این قوهای زیبا بیشتر در دریاچه های پر آب زندگی می کنند چرا که زندگی در خشکی برای آن ها سخت است. طول بال این پرنده ها به 2.8 متر می رسد و قدرت بدنی بالای آن ها کمک می کند تا از شرق آسیا به شمال اروپا سفر کنند.

 

کرکس ریشدار

آشنایی با پهن بال ترین پرندگان دنیا + عکس

 این پرنده در ارتفاعات کوه ها در مناطقه جنوب اروا، افریقا و هند دیده شده است و زندگی خاصی دارد. آن ها تنها در زمستان دو تخم می گذارند که در بهار جوجه های آن به دنیا می آید و نسلشان خیلی زیاد نیست. این کرکس ها که بال هر کدامشان نزدیک به 2.7 متر است علاقه خاصی به استخوان دارند و معمولا استخوان حیوانت را شکسته و از ان تغذیه می کنند.

 


منبع : باشگاه خبرنگاران

 

 

 

Xبستن تبلیغ
تبلیغات