پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

طرز تهیه سالاد سالامی ایتالیایی

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه سالاد سالامی ایتالیایی

طرز تهیه سالاد سالامی ایتالیایی

 

درد این مطلب از پارس ناز اموزش یک غذای سالم و فوری و گرم را برای شما قرار داده ایم.

مواد لازم :

 سیر ۱ حبه
 پنیر رومانو ۲۸ گرم
 نان پیتا  ۲ فنجان
 روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس سالاد سالامی ایتالیایی :

سرکه ۲ قاشق غذاخوری
 روغن زیتون  ۲ قاشق غذاخوری
خردل نصف قاشق چایخوری
سیر نصف یک حبه
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای سالاد سالامی ایتالیایی :

 سالامی (به صورت نواری خرد شود) ۶ تکه
کاهوی خرد شده  ۴ فنجان
 نخود پخته یک چهارم فنجان
 پیاز قرمز خرد شده یک چهارم فنجان
ترشی فلفل شیرین ۳ تا ۴ تکه
زیتون ۴ عدد
پنیر رومانو (اختیاری)

مقداری

طرز تهیه سالاد سالامی ایتالیایی :

 

فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ مخصوص پخت و پز بپوشانید.

 

با استفاده از یک رنده، سیر و پنیر رومانو را رنده کنید. این دو را به همراه نان پیتا و یک قاشق روغن زیتون داخل یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط کرده و بعد آنها را در یک لایه روی سینی فر پخش کنید.

 

۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کرده و زمانی که نان ها تست و طلایی رنگ شدند آنها را از فر خارج کرده و داخل یک کاسه بریزید تا خنک شود. فر را خاموش نکنید.

 

یک شیشه باریک درب دار بردارید. سرکه، خردل و روغن زیتون را به همراه نصف یک حبه سیر رنده شده داخل آن ریخته و درب شیشه را ببندید. شیشه را به شدت تکان دهید تا به خوبی ترکیب شوند. حالا سس آماده شده را کنار بگذارید.

 

تکه های سالامی را روی سینی فر پخش کرده و برای ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید. بعد از اینکه ترد شدند آنها را از فر خارج کرده و داخل بشقاب بریزید تا سرد شوند.

 

کاهوها و مواد لازم سالاد را میان دو تا چهار کاسه تقسیم کرده و روی آن سالامی، مخلوط نان برشته شده، سس و پنیر رومانو ریخته و سرو کنید.

 

 

مطالب مرتبط:

 

 

طرز تهیه سالاد خوشمزه مدیترانه ای

 

آموزش تهیه 6 سالاد پاییزی که لاغرتان می کند

 

طرز تهیه سالاد پاستای خوشمزه اُرزو

 

طرز تهیه سالاد کلم قمری

 

طرز تهیه سالاد هندوانه با سس لیمو

 

 

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ