پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

نحوه تهیه تارت گریپ‌ فروت

مجموعه : آموزش آشپزی

نحوه تهیه تارت گریپ‌ فروت

نحوه تهیه تارت گریپ‌ فروت,این تارت بسیار زیبا با آب گریپ‌فروت تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. روش پخت آن بسیار ساده است و خیلی راحت می توانید در خانه آن را تهیه کنید. 

 

تعداد: 10 نفر
زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقه
زمان سرد شدن: 30 دقیقه

 

مواد لازم
•    خمیر پای
•    یک عدد سفیده تخم‌مرغ هم‌زده
•    ¾ پیمانه شکر
•    3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
•    1.5 پیمانه آب گریپ‌فروت
•    3 عدد زرده تخم‌مرغ
•    6 قاشق غذاخوری کره خرد شده
•    یک قطره رنگ غذای قرمز
•    ¼ پیمانه پودر نارگیل درشت
•    دو قاشق غذاخوری پسته خرد شده

 

طرز تهیه
1.    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. روی خمیر پای، با قلم‌مو سفیده تخم‌مرغ بمالید. خمیر را به مدت 5 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

 

2.    در یک قابلمه متوسط، شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. آب گریپ‌فروت را اضافه کنید و روی حرارت ملایم آنها را هم بزنید تا کاملا غلیظ شوند و روی کاستارد، حباب ایجاد شود.

 

3.    نیمی از مخلوط زرده تخم‌مرغ را هم بزنید و درون قابلمه بازگردانید. آن را روی حرارت ملایم به مدت 2 دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. سپس رنگ غذا را اضافه کنید.

 

مخلوط را درون خمیر آماده شده بریزید. روی آن را بپوشانید و به مدت 4 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود.

 

4.    روی تارت پودر نارگیل و پسته خرد شده بریزید و سرو کنید. 

 

 

منبع:برترین ها

 

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ