مواد لازم برای تهیه ی کیک نارگیلی:
شیر سویا 2 پیمانه
پودر نارگیل 1.5 تا 2 پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
آرد 3 پیمانه
روغن 4/3 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 7 قاشق چایخوری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ی کیک نارگیلی وگان:
ابتدا کمی شیر را در مایکرو گرم کنید تا ولرم بشه و بعد با شکر مخلوط کنید. در ظرف جداگانه ای آرد، وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید، سپس روغن و مخلوط شکر و شیر را آرام آرام به آن اضافه کنید و پودر نارگیل رو هم در این مرحله اضافه کنید و خیلی آهسته هم بزنید. حالا یک قاشق غذا خوری سرکه هم اضافه می کنیم.
ته ظرف را کمی چرب می کنیم و آرد میپاشیم و مایع رو در آن می ریزیم و در فر با دمای 250 درجه به مدت 40 دقیقه میگذاریم.