پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

نحوه تهیه شیرینی چرخی

مجموعه : آموزش آشپزی

نحوه تهیه شیرینی چرخی

نحوه تهیه شیرینی چرخی,مواد لازم

 

کره                                                               60 گرم

شکر یا پودر قند                                 2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ بزرگ                                                 یک عدد

شیر ولرم                             125 میلی لیتر (نصف پیمانه)

مایه خمیر فوری            7 گرم معادل  یک قاشق سوپخوری

نمک                                     یک چهارم قاشق چایخوری

آرد                                                   300 الی350 گرم

 

مواد میانی

 

کره                                                                    70 گرم

شکر قهوه ای                                                         60 گرم

دارچین                                                یک قاشق چایخوری

کشمش                                                     بی دانه 50 گرم

 
مواد لازم برای رویه نان
 

تخم مرغ                                                                      یک عدد

شیر                                                          یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه
برای تهیه خمیر نان ابتدا تخم مرغ رو در ظرفی بشکنید و کره آب شده رو هم بهش اضافه کنید شکر و نمک و شیر رو هم بهش اضافه کنید

با همزن برقی یا مفتول  خوب همش بزنید خمیر مایه فوری رو به همراه نصف از آرد مخلوط کنید آرد رو به تدریج اضافه کنید و خمیر رو خوب ورز بدید و جمعش کنید

 روی اون رو خوب پوشانده و در محیط  آشپزخانه قرار بدید به مدت یکساعت تا خمیر به عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه

خمیر  رو روی میز کار به صورت مستطیل باز کنید و سطح اون رو با کره  نرم شده بمالید

 

 شکر قهوه ای و دارچین رو مخلوط کرده روی  آن بپاشید تا به طور یکنواخت همه جای خمیر رو پوشش بده

 کشمش رو روی خمیر بپاشید …خمیر را رول کنید…رول حاصله رو با چاقوی تیز برش بزنید در سینی فر بچینید

 به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت دهید بعد از آن  تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و روی نان ها بمالید و در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید

 پس از سرد شدن روی آن پودر قند الک کنید…عطر و طعم این نان فوق العاده عااااااااااالیه!

 

 

 

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ