نحوه تهیه شیرینی صدفی,مواد اولیه :
آرد 185 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
پوست لیمو 2 قاشق چای خوری (رنده شده)
وانیل 1 قاشق چای خوری
شکر 170 گرم
تخم مرغ3 عدد
شیر1/4 فنجان
عسل 1.5 قاشق غذاخوری
کره 14 قاشق غذاخوری (آب شده
طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و قالب های صدفی شکل را با کره چرب کنید و داخل آن ها آرد بپاشید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید سپس پوست لیمو را اضافه کنید.
شکر و وانیل را در کاسه ای جدا مخلوط کنید سپس تخم مرغ، شیر، عسل و کره را اضافه کرده، به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مترکیب شوند.
در هر قالب یک قاشق غذاخوری خمیر شیرینی بریزید تا 2/3 قالب پر شود. سپس شیرینی ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بگذارید بطوریکه طلایی شده و اگر خلال دندان در آن فرو کنید تمیز بیرون آید.
شیرینی ها را بیرون آورده و گرم سرو کنید.
منبع : بهارسایت