پارس ناز پورتال

نحوه تهیه شیرینی صدفی

مجموعه : آموزش آشپزی
نحوه تهیه شیرینی صدفی

نحوه تهیه شیرینی صدفی,مواد اولیه :

آرد 185 گرم

بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

پوست لیمو 2 قاشق چای خوری (رنده شده)

وانیل 1 قاشق چای خوری

شکر 170 گرم

تخم مرغ3 عدد

شیر1/4 فنجان

عسل 1.5 قاشق غذاخوری

کره 14 قاشق غذاخوری (آب شده

 

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و قالب های صدفی شکل را با کره چرب کنید و داخل آن ها آرد بپاشید.

 

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید سپس پوست لیمو را اضافه کنید.

 

شکر و وانیل را در کاسه ای جدا مخلوط کنید سپس تخم مرغ، شیر، عسل و کره را اضافه کرده، به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مترکیب شوند.

 

در هر قالب یک قاشق غذاخوری خمیر شیرینی بریزید تا 2/3 قالب پر شود. سپس شیرینی ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بگذارید بطوریکه طلایی شده و اگر خلال دندان در آن فرو کنید تمیز بیرون آید.

 

شیرینی ها را بیرون آورده و گرم سرو کنید.

 

 

منبع : بهارسایت