پارس ناز پورتال

نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ

مجموعه : آموزش آشپزی

نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ

نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ,آماده سازی : 30 دقیقه
مورد مصرف : پیش غذا 

مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ :

نان تست  1 بسته
کالباس  250 گرم
 گردو  250 گرم
 سینه مرغ  2 عدد
خیار شور به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
سس مایونز به میزان لازم

طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ :
مرغ پخته و خرد شده را با جعفری و خیارشور خرد کرده و کالباس و سس مایونز مخلوط کنید .

 

حالا روی نان تست مالیده و یکی دیگر از نان را روی مواد گذاشته با دست کمی فشار دهید تا دو تکه نان به هم بچسبند بعد مثلثی شکل برش بدهید .

 

به دو طرف نان کمی سس زده و داخل جعفری و هویچ و کنجد جداگانه زده داخل سینی بچینید.

 

 

 

Xبستن تبلیغ
تبلیغات