پارس ناز پورتال

طرز تهیه هات داگ مارپیچی

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه هات داگ مارپیچی

طرز تهیه هات داگ مارپیچی,شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط و 10 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود. در کاسه‌ای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال بزنید تا مخلوط شوند؛ سپس مایه خمیر را اضافه و مخلوط کنید.

 

وعده غذایی: شام عصرانه
زمان پخت : 90 دقیقه
نوع غذا: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای 3 نفر

 

مواد لازم
هات داگ : شش عدد
آرد : به میزان لازم
مایه خمیر : نصف قاشق سوپخوری
شیر ولرم : نصف پیمانه
روغن جامد : 60 گرم
تخم مرغ : دو عدد
شکر : نصف قاشق سوپخوری
نمک : یک قاشق چایخوری

 

دستور پخت
-شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط و 10 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.

 

-در کاسه‌ای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال بزنید تا مخلوط شوند؛ سپس مایه خمیر را اضافه و مخلوط کنید.

 

-کم کم آرد را بیفزایید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم 45 دقیقه قرار دهید.

 

-فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن و سینی فر را چرب کنید.

 

-خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید و از آن نوارهای باریکی ببرید.

 

-نوارها را دور‌ هات‌داگ‌ها پیچیده و سر و دم آن را با قیچی برش دهید تا تیز شود. از فلفل دلمه ای قرمز و میخک برای زبان و چشم های مارها استفاده کنید و آنها را برای 20 دقیقه در فر بپزید تا روی آن ها طلایی شود.