پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

طرز تهیه املت بسیار مقوی بدون بادمجان!

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه املت بسیار مقوی بدون بادمجان!

طرز تهیه املت بسیار مقوی بدون بادمجان!,مواد لازم:

تخم مرغ : 4 عدد

اسفناج : 250 گرم

کره یا روغن : به مقدار لازم

نمک و ادویه : به مقدار لازم

 

روش پخت :

برای تهیه این املت خوشمزه اول اسفناج را در آب به همراه مقداری نمک بجوشانید

 

بعد از گذشت 15 دقیقه اسفناج را در سبد ریخته و با فشار دست آب آن را خارج کرده تا کاملا آب آ ن گرفته شود و بعد در اندازه های درشت خرد کنید.

 

تخم مرغ ها را در ظرفی خوب هم زده و به اسفناج اضافه کنید .

 

روغن یا کره را در ماهی تابه بریزید و زمان لازم را به آن بدهید تا داغ شود

 

سپس مخلوط اسفناج و تخم مرغ را درون ماهی تابه ریخته بعد از اینکه مایه سفت شد با قاشق تخم مرغ ها را به قسمت داغ ماهی تابه (کف) هدایت کنید تا اینکه آنها هم بپزند

 

زمانی که املت به رنگ طلایی در آمد آن را تا کرده و به صورت داغ داخل ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.

 

 

منبع:پرداد

 

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ