پارس ناز پورتال

طرز تهیه سی شوان نوعی خوراک گوشت

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه سی شوان نوعی خوراک گوشت

طرز تهیه سی شوان نوعی خوراک گوشت,در این مطلب از سایت زیرمیزی برای شما عزیزان طرز تیهه سی شوان که یک نوع خوراک گوشت فوق العاده خوشمزه است را قرار داده ایم.امیدواریم از خوردن این غذا لذت ببرید.

 

سی شوان یه نوع خوراک گوشته که خیلی سریع پخته میشه ولی مرحله آماده سازی مواد اولیه اون یه مقدار زمان بره و خوراک فوق العاده خوشمزه ایه.

 

همیشه هم نمیشه استیک خورد بعضی وقتها باید رسپی استیک یا بیفتک را تغییر داد به نظر من این غذا خوش خوراک تر از استیک هست شما هم امتحان کنید مطمئن هستم خوشتون میاد چون گوشت توی دهان آب میشه. باورتون نمیشه !!!

 

مواد لازم :

فیله یا گوشت راسته گوساله۵۰۰ گرم
پیازچه۵۰ گرم (۶ ساقه بزرگ)
 هویج۲۰۰ گرم ( ۲ عدد )
کرفس ۲۰۰ گرم (۴-۵ ساقه)
آرد۲ قاشق سوپخوری (۱۸ گرم)
سویا سس۳ ق س (۴۲ میلی لیتر)
سس کچاپ۲ ق س (۳۰ گرم)
سرکه سفید۲ ق س (۲۸ میلی لیتر)
سس مایونز۴/۱ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه سی شوان نوعی خوراک گوشت

طرز تهیه :

اینجای کاره که یه مقدار طول میکشه هویج و کرفس و پیازچه ها رو به اندازه ۲ بند انگشت ریز خرد کرده هویج را میتونید با رنده وی باریک رنده کنید ولی پیازچه و کرفس را خودتون زحمتشو با دست بکشید. من کرفسها را هم اول پوست گرفتم بعد خرد کردم.

 طرز تهیه سی شوان نوعی خوراک گوشت
گوشتها را هم بصورت ورقه های نازک برش داده ۳در ۵ سانت و با بیفتک کوب می کوبیم یه راه ساده که هم سرعت کار رو بالا میبره هم تمیزتره و نمیگذاره تیکه های گوشت جایی پرت بشه اینه که گوشتها را داخل کیسه فریزر پهن کرده و میکوبیم.

طرز تهیه سی شوان نوعی خوراک گوشتو بعد گوشتها رو توی آرد می غلتونیم؛ بیشتر از این مقدار آرد نریزید همین کافیه آرد را داخل کاسه بریزید و گوشتها را داخلش بغلتونید.

 

 

کف تابه را چرب می کنیم بعد پیازچه ها را به مدت یک دقیقه در آن تفت میدیم و بعد گوشتها را اضافه کرده همه گوشتها را با هم نریزید در دو مرحله سعی کنید هر دو طرف گوشت را تفت دهید به مدت ۴-۵ دقیقه کافیه و بعد از ان کرفس و هویج را اضافه کرده و ۳-۴ دقیقه دیگه تفت میدیم اینجا به ذائقه خودتون بستگی داره که سبزیجات را در چه حد دوست دارید بپزید .

 

طبق رسپیه اصلی سبزیجات نباید خیلی پخته شوند و حالا به ترتیب سس سویا؛ نمک و فلفل؛ سس کچاپ؛ سرکه و سس مایونز را اضافه کرده و دوباره ۲-۳ دقیقه دیگه تفت میدیم. این غذا هم آماده شد حتما امتحان کنید مطمئنم خوشتون میاد.