پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

طرز تهیه طرز تهیه دسر خوشمزه و زیبای آلبالو

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه طرز تهیه دسر خوشمزه و زیبای آلبالو

صبر می کنیم تا آب آلبالو کمی سرد شود. سپس آلبالو به آن اضافه می کنیم و می گذاریم ژله نیم بند شود. ظرف کرم را از یخچال درمی آوریم و در دیس گرد برمی گردانیم و ژله نیم بند شده آلبالو را در وسط کرم می ریزیم…

 

مواد لازم برای تهیه دسر آلبالو   

سفیده تخم مرغ = یک عدد
پودر قند = 1 فنجان
شیر = 3 فنجان
خامه = 200 گرم
ژلاتین = 8 ورق
وانیل = نصف قاشق چایخوری
کمپوت آلبالو = یک قوطی
شکر =2 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه دسر آلبالو :
6 ورق از ژلاتین ها را در آب گرم خیس می کنیم . سپس به شیر  داغ اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا کاملاً حل شود. سپس سفیده تخم مرغ  را با وانیل خوب به هم می زنیم تا سفت شود. بعد نصف فنجان پودر قند را به آن اضافه می کنیم و مجدداً به هم زدن ادامه می دهیم تا سفیده کاملاً سفت شود . خامه را با بقیه پودر قند هم می زنیم تا خامه نیز سفت شود.

 

سپس آن را با سفیده مخلوط می کنیم و شیر سرد شده را به تدریج به آنها اضافه می کنیم. مایع مخلوط شده ( کرم ) را در قالب گردی که وسط آن سوراخ باشد می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا بسته شود. آب کمپوت یا آب آلبالو را با 2 ورق ژلاتین و 2 قاشق سوپخوری شکر مخلوط کرده و ظرف را روی بخار آب قرار می دهیم تا ژلاتین و شکر حل شود.

 

صبر می کنیم تا آب آلبالو کمی سرد شود. سپس آلبالو به آن اضافه می کنیم و می گذاریم ژله نیم بند شود. ظرف کرم را از یخچال درمی آوریم و در دیس گرد برمی گردانیم و ژله نیم بند شده آلبالو را در وسط کرم می ریزیم و آن را مجدداً در یخچال قرار می دهیم تا ژله کاملاً بسته شود . بعد اطراف دسر را با خامه و آلبالو تزئین می کنیم.

تذکر :
هیچ وقت ژلاتین را در شیر در حال جوش اضافه نکنید، زیرا باعث بریده شدن آن می شود. بهترین طریقه حل کردن ورقه ژلاتین و یا پودر ژلاتین به طریقه بن ماری ( روی بخار آب ) می باشد. یک ورق ژلاتین مساوی با یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین می باشد. به جای یک قوطی کمپوت آلبالو می توانید از یک لیوان آلبالوی هسته گرفته به همراه یک لیوان آب آلبالو استفاده کنید.

 

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ