پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

نحوه پخت خوراک راسته

مجموعه : آموزش آشپزی

نحوه پخت خوراک راسته

نحوه پخت خوراک راسته,این غذا یک نوع شیشلیکه که داخل فر درست می شود و خیلی لذیذ است و اگر می خواهید ظاهر خوبی داشته باشد گوشتی را انتخاب کنید که استخوانهای دنده های آن زیاد خرد نشده باشد که کمی استخوان دیده شود

 

این گوشتی که من گرفتم همه آن 2 سانت استخوان داشت و آن ظاهر شکیل را پیدا نکرد.

 

مواد لازم :

 گوشت راسته گوسفند با استخوان دنده حدود 700 گرم
 سس خردل  2 ق غ
 سرکه بالزامیک  1 ق غ
 آرد سوخاری ساده بدون ادویه یک سوم پیمانه
روغن زیتون 3 ق غ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
رزماری یا ترخون یک چهارم ق چ

نحوه پخت خوراک راستهطرز تهیه خوراک راسته :
اول چربی و گوشت اضافی را از قسمت پائین استخوانهای راسته جدا کنید تا کمی از استخوانها دیده شود، البته به شرطی که قصاب چیزی باقی گذاشته باشد،

 

فر را با دمای  200 درجه سانتیگراد گرم کنید و راسته را بعد از مالیدن 2 قاشق روغن زیتون کمی فلفل و نمک روی فویل داخل سینی فر در طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه بگذارید تا کمی رست شود.

 

این هم عکس رزماری که برگهای آن شبیه ترخون است که اگر گیر نیاوردید به جای آن از ترخون استفاده کنید. من برگهای آن را خشک کردم هر دفعه بسته به نیاز پودر میکنم.

نحوه پخت خوراک راستهحالا سس قهوه ای را آماده میکنیم، رزماری،خردل و سرکه بالزامیک و کمی نمک را مخلوط می کنیم کنار می گذاریم.نحوه پخت خوراک راستهدر یک ظرف دیگری هم آرد سوخاری ساده که ادویه نداشته باشد را با  یک قاشق باقی مانده روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده. با قاشق طوری مخلوط کنید که روغن کاملا جذب آرد سوخاری شود.نحوه پخت خوراک راستهگوشت را از فر در بیارید و اول سس قهوه ای را روی آن بمالید و سپس ترکیب آرد سوخاری را روی سس بریزید و با پشت چنگال روی سطح گوشت فشار می دهیم و دوباره سینی را داخل فر میگذاریم

 

ولی این بار دمای فر را کم کرده روی 100 درجه گذاشته و حالا بسته به اینکه گوشت را در چه حد پخته دوست داریم سه انتخاب داریم :

 

Rare ( خون دار)  مدت 5 دقیقه
Rare-Medium ( نیم پز) مدت 10 دقیقه
Well Done ( کاملا مغز پخت) مدت 20 دقیقه

 

بعد از اینکه گوشت را از فر در آوردید از بین استخوانها برشهای مرتبی بزنید و هر قطعه استخوان را به همراه تکه گوشت متصل به آن جدا کنید و به همراه سبزیجات پخته یا پوره سیب زمینی میل کنید.

 

 

منبع : ghashoghchangal.com

 

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ