پارس ناز پورتال

طرز پخت سوگی

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز پخت سوگی

طرز پخت سوگی,آماده سازی : 90 دقیقه  
پخت : 20 دقیقه  
مناسب برای : جشن تولد 

 

مواد لازم جهت تهیه سوگی برای 6 نفر :

 

 تخم مرغ5 عدد
 آرد 1 و 1/4 پیمانه
 شیر 1 پیمانه
خامه 1 قاشق غذا خوری
روغن مایع2 قاشق غذا خوری
زعفران حل شده1 قاشق چای خوری

 

مواد سس گوشتی سوگی:
در ابتدا باید سس گوشتی در سوگی را آماده کنیم. این سس میتواند مانند مایه ماکارونی تهیه شود و چند نوع از سبزیجات مانند ذرت و قارچ و فلفل دلمه اضافه شود . این سس را میتوان به همراه گوشت با سوسیس هم تهیه کرد.

 

 

پنیر پیتزا  300 گرم
 جعفری خرد شده5 قاشق غذا خوری
زرشک2 قاشق غذا خوری
 آویشنبه مقدار لازم

 

طرز تهیه کرپ در سوگی ( 18 عدد ):
تمام مواد را با هم مخلوط کرده به مدت 2 دقیقه با همزن میزنیم و برای نیم الی یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از استراحت مجددا با مفتول فلزی میزنیم تا صاف و یکدست شود . تابه کوچکی را با برس چرب کرده به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه در ان میریزیم و می چرخانیم تا یکنواخت پهن شود و سپس روی حرارت دو طرف آنرا تفت میدهیم.

 

سینی فر را کاغذ انداخته و یک ورق کرپ میگذاریم روی ان مایه گوشتی و پنیر و آویشن میریزیم، سپس ورقه دیگری از کرپ را گذاشته با دست کمی فشار میدهیم تا فیکس شود و این کار را با 3 لایه کرپ انجام میدهیم ولی روی لایه سوم فقط جعفری و پنیر و زرشک میریزیم.
طرز پخت سوگیدر فر طبقه دوم با درجه 180 و به مدت 20 دقیقه میپزیم.

طرز پخت سوگی