پارس ناز پورتال

مطالب داغ

عکس های جالبی از حمله عنکبوت ها و تنیدن تار به دور درختان عکس های جالبی از حمله عنکبوت ها و تنیدن تار به دور درختان این گربه باهوش و نابینا پیانو می نوازد + عکس این گربه باهوش و نابینا پیانو می نوازد + عکس باورتان میشود این دختر واقعی نیست ؟ + تصاویر باورتان میشود این دختر واقعی نیست ؟ + تصاویر جمع شدن جالب 700 دختر با پیژامه های یک رنگ ( عکس ) جمع شدن جالب 700 دختر با پیژامه های یک رنگ ( عکس ) ساخت خودرو تخیلی شاهکار توسط نوه و پدربزرگ خلاق ساخت خودرو تخیلی شاهکار توسط نوه و پدربزرگ خلاق مرد مقدس و معروف در آغوش دو دختر جوان! (عکس) مرد مقدس و معروف در آغوش دو دختر جوان! (عکس) انسان های موفق روز خود را چگونه آغاز می کنند؟ انسان های موفق روز خود را چگونه آغاز می کنند؟ نذورات اهالی برومو در دل آتش فشان نذورات اهالی برومو در دل آتش فشان زندگی عجیب یک مار در بینی و مغز این پسر! (عکس) زندگی عجیب یک مار در بینی و مغز این پسر! (عکس) مبلمان های عجیب خط خطی + عکس مبلمان های عجیب خط خطی + عکس خبرساز شدن این دختر به خاطر موهای 1.5 متری + عکس خبرساز شدن این دختر به خاطر موهای 1.5 متری + عکس این زن از 20 سالگی موهای صورتش را اصلاح نکرد (عکس) این زن از 20 سالگی موهای صورتش را اصلاح نکرد (عکس) سرگذشت عجیب فرزند شیطان در هندوستان سرگذشت عجیب فرزند شیطان در هندوستان از حرف دیگران بگذریم و یا به آنها توجه کنیم ؟ از حرف دیگران بگذریم و یا به آنها توجه کنیم ؟ 20 عکس تکاندهنده از تشییع همسر سلن دیون خواننده تایتانیک 20 عکس تکاندهنده از تشییع همسر سلن دیون خواننده تایتانیک وقتی عروس خانم در مراسم نامزدی خودش را خیس می کند وقتی عروس خانم در مراسم نامزدی خودش را خیس می کند به خانه بخت رفتن پیرترین داماد دنیا در هند + عکس به خانه بخت رفتن پیرترین داماد دنیا در هند + عکس ساخت شوهر رباتیک برای زنان مجرد (عکس) ساخت شوهر رباتیک برای زنان مجرد (عکس) جنجالی ترین عکس مایلی سایرس خواننده هالیوودی جنجالی ترین عکس مایلی سایرس خواننده هالیوودی لباس های خوردنی دستاورد های استادان قنادی لباس های خوردنی دستاورد های استادان قنادی

خبر داغ عرضه ویندوز 9 توسط مایکروسافت

خبر داغ عرضه ویندوز 9 توسط مایکروسافت ،از دست دادن یک مشتری بزرگ در حد و اندازه دستگاه طویل حکومتی چین برای مایکروسافت اتفاق بسیار دردناکی بوده و گزارش‌های جدید نشان می‌دهد که مایکروسافت در تلاش است تا با تغییرات بسیار اساسی در ویندوز ۹ چندین نسخه متفاوت از آن را منتشر کند.

اگر خاطرتان باشد چینی‌ها با خشم و یا شاید لج بازی اعلام کردند که هیچ نهاد حکومتی اجازه نصب ویندوز ۸ و ۸٫۱ را بر روی شبکه‌های خود ندارد. این اتفاق پس از آن افتاد که مایکروسافت پشتیبانی خود از ویندوز پیر و فرسوده ایکس‌پی را به اتمام رساند و از آن طرف چینی‌ها که -طبق ادعای خودشان- به امنیت ویندوز ۸ به واسطه سیستم کلود و اینترفیس Modern اعتمادی ندارند، استفاده از آن را ممنوع کردند.

ظاهرا از دست دادن یک مشتری بزرگ در حد و اندازه دستگاه طویل حکومتی چین برای مایکروسافت اتفاق بسیار مهمی بوده که ممکن است مایکروسافت را در دراز مدت با مشکل مواجه کند.

چنین اتفاقی عزم مایکروسافت را جزم کرده تا تعدادی از ویژگی‌های معروف خود را از نسخه ای از ویندوز ۹ حذف کند. طبق خبرها سه مدل جدید از ویندوز ۹ شامل Traditional یا معمولی، مدل هماهنگ با تاچ اسکرین ها و اینترپرایز در دست تولید قرار خواهد داشت.

در مورد دو نسخه ابتدایی اطلاعات چندانی در دست نیست، اما گفته شده که بیشترین تغییرات را همین نسخه اینترپرایز به خود خواهد دید.WZOR افشاگر مشهور برنامه‌های ویندوزی مایکروسافت، ادعا کرده که دو قابلیت بسیار مهم این شرکت یعنی هماهنگ‌سازی ویندوز با سیستم کلود و همچنین اینترفیس مدرن ورژن ۲ در این نسخه قابلیت حذف کامل خواهند داشت.

در خبر دیگری گفته شده که آپدیت دوم و بزرگ ویندوز ۸٫۱ در راه است و در هفته آینده نسخه RTM Escrow منتشر خواهد شد؛ نسخه ای که در ابتدا به شرکای تجاری ویندوز داده می‌شود تا تست‌های اولیه را بر روی آن انجام دهند و در صورت نیاز رفع خطا در آن‌ها صورت گیرد. چنین اتفاقی به این معنی است که حداکثر در ماه آگوست باید شاهد انتشار رسمی آن برای تمامی کاربران ویندوز ۸٫۱ باشیم.

منبع: تاپ ناز

تبلیغات