پارس ناز پورتال

طرز تهیه حلیم بادمجان با لوبیا سفید

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه حلیم بادمجان با لوبیا سفید

طرز تهیه حلیم بادمجان با لوبیا سفید 

 

زمستان است و هوای سرد خوردن حلیم را دل چسب تر میکند به گزارش پارس ناز این حلیم دل‌چسب ایرانی، مناسب مهمانی‌های شما بوده و با تزیین رنگینی که می‌شود به سفره شما رنگ و لعاب می‌دهد. حلیم بادمجان یک غذای خوش‌مزه و پرطرفدار در بین ما ایرانی‌ها است که به روش‌های گوناگون درست می‌شود

 

این حلیم دل‌چسب ایرانی، مناسب مهمانی‌های شما بوده و با تزیین رنگینی که می‌شود به سفره شما رنگ و لعاب می‌دهد. حلیم بادمجان یک غذای خوش‌مزه و پرطرفدار در بین ما ایرانی‌ها است که به روش‌های گوناگون درست می‌شود.

 

مواد اولیه:

 

بادمجان قلمی 10 تا 12 عدد
گوشت سر دست 1 کیلوگرم
لوبیا سفید 500 گرم
پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
کشک سائیده 2 تا 3 پیمانه
روغن 350 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

1.داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.

 

2.پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.

 

3.گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.

 

4.ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.

 

 

مطالب مرتبط:

 

 

تزئینات بسیار زیبا برای انواع آش و حلیم ویژه محرم

 

نمونه های بسیار زیبای تزیین حلیم شیر برنج و فرنی

 

ایده های زیبا برای تزئین حلیم بادمجان و کشک بادمجان

 

حلیم مانده خطرناک است حلیم را حتماً تازه مصرف کنید