پارس ناز پورتال

طرز تهیه غذای ایتالیایی خوشمزه مرغ خامه ای

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه غذای ایتالیایی خوشمزه مرغ خامه ای

طرز تهیه غذای ایتالیایی خوشمزه مرغ خامه ای

 

برای پخت غذای ایتالیایی مرغ خامه ای با این سری از آموزش های آشپزی پارس ناز همراه باشید .ابتدا برای تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی ، مرغ ها را سرخ کنید.

 

مواد لازم برای مرغ خامه ای ایتالیایی :

سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد
 روغن۱ قاشق غذاخوری
 نمکنصف قاشق چایخوری
 فلفل یک چهارم قاشق چایخوری
سس ایتالیایی۲ قاشق غذاخوری
سس پاستای آلفردو۱ فنجان

طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی :

 

مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشتکوب یا وردنه بکوبید تا به ضخامت ۱٫۵ سانتیمتری برسد.یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید. مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

 

حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود.سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید. ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد.

 

 

مطالب مرتبط:

 

 طرز تهیه ساندویچ خوشمزه سیمیت ترکیه ای + عکس

 

داخل ساندویچم انگشت آدم بود

 

ساندویچ بادمجان پنیری مخصوص گیاهخواران

 

تهیه ساندویچ لذیذ گوشت و کاهو