برای پخت غذای ایتالیایی مرغ خامه ای با این سری از آموزش های آشپزی پارس ناز همراه باشید .ابتدا برای تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی ، مرغ ها را سرخ کنید.
مواد لازم برای مرغ خامه ای ایتالیایی :
سینه مرغ بدون پوست و استخوان | ۴ عدد |
روغن | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
فلفل | یک چهارم قاشق چایخوری |
سس ایتالیایی | ۲ قاشق غذاخوری |
سس پاستای آلفردو | ۱ فنجان |
طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی :
مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشتکوب یا وردنه بکوبید تا به ضخامت ۱٫۵ سانتیمتری برسد.یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید. مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود.سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید. ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد.
مطالب مرتبط:
طرز تهیه ساندویچ خوشمزه سیمیت ترکیه ای + عکس
ساندویچ بادمجان پنیری مخصوص گیاهخواران