پارس ناز پورتال

نحوه پخت فلافل نخود و هویج

مجموعه : آموزش آشپزی
نحوه پخت فلافل نخود و هویج

نحوه پخت فلافل نخود و هویج,طعمی جدید و خوشمزه و ترد برای دوستداران فلافل ، هویج فلافل را خیلی خوش طعم و تردتر می کند این نوع را هم امتحان کنید.

 

آماده سازی : 15 دقیقه 
پخت : 20 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه فلافل نخود و هویج برای 5 نفر :

نخود خام 200 گرم
هویج متوسط1 عدد
 پیاز کوچک 1 عدد
سیر 3-4 حبه
انبه پودر شده1 قاشق غذا خوری
زیره سیاه1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه1 قاشق چای خوری
جوش شیرین1 قاشق چای خوری
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه فلافل نخود و هویج :
نخود را حتما یک شبانه روز خیس کرده و آب آن را دوبار عوض کنید.

 

سپس نخود را دوبار در چرخ گوشت قرار دهید هویج و پیاز و سیر را هم اضافه کنید (می توانید با رنده ریز رنده کنید).

 

سپس ادویه جات را ریخته و مخلوط را خوب ورز می دهیم در یخچال قرار می دهیم. (هر چقدر مدت زمان ماندن در یخچال بیشتر باشد خمیر بهتر بهم می چسبد ) ماهیتابه نچسب را خوب داغ کرده روغن ریخته و از مواد با قالب برداشته و در روغن سرخ می کنیم.

 

 

منبع : beryooni.com