پارس ناز پورتال

ساندویچ بادمجان پنیری مخصوص گیاهخواران

مجموعه : آموزش آشپزی
ساندویچ بادمجان پنیری مخصوص گیاهخواران
مجله آشپزی مثبت: اگر گیاهخوار هستید و دلتان یک ساندویچ پنیری خوشمزه می خواهد باید بدانید برای تهیه یک ساندویچ خوشمزه احتیاجی به مرغ و گوشت ندارید. با یک عدد بادمجان و مقداری پنیر و چند برگ اسفناج می شود یک ساندویچ هیجان انگیز درست کرد.

مواد لازم برای 2 نفر

  •   1 عدد بادمجان
  • 1 عدد تخم مرغ
  •  2  /1 پیمانه پودر سوخاری
  •  4  /1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 5 برگ اسفناج خردشده
  •  2 /1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
  • 2 ق س رب گوجه فرنگی
  • 2 حبه سیر رنده شده
  • 2 ق س روغن زیتون
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 2 عدد نان همبرگری
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
بنا به گزارش پارس ناز : 1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک کاسه مناسب تخم مرغ را با 2 قاشق آب خوب مخلوط و  مقداری نمک و فلفل را هم اضافه کنید. در یک کاسه دیگر پودر سوخاری را با 4/1 پیمانه پنیر پارمسان و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.

2. بادمجان را پوست بگیرید، سپس آن را به صورت حلقه ای خردکنید و در مخلوط تخم مرغ خوب بغلتانید، سپس آنها را در مخلوط پنیر و پودر سوخاری قرار داده و بغلتانید. در یک تابه مقداری روغن بریزید. حالا دو طرف بادمجان ها را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را از تابه خارج کرده و داخل یک ظرف مناسب قرار دهید. حلقه های بادمجان را از وسط نصف کنید.
3. در یک قابلمه کوچک رب گوجه فرنگی را با 4 قاشق آب جوش مخلوط کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیر رنده شده، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل هم بریزید. خوب هم بزنید تا سس آماده شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
4. چهار قاشق از سسی را که آماده کرده اید روی بادمجان ها بریزید و آنها را کاملاً آغشته به سس کنید. نان ساندویچی ها را از وسط نصف کنید. چند عدد بادمجان داخل آن قرار دهید، سپس 2 برگ اسفناج روی بادمجان ها قرار دهید.
5. حالا روی آنها مقداری پنیر بریزید و دوباره تعدادی بادمجان روی مواد قرار دهید و روی بادمجان ها مقدار دیگری پنیر بریزید و  قسمت دیگر نان را روی مواد قرار دهید. ساندویچ دیگر را هم به همین روش آماده کنید.ساندویچ ها را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر داخل آن ها آب شود، سپس آنها را سرو کنید.
فوت و فن
در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را با پوست خرد و سرخ کنید.