پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

طرز تهیه کباب ترکی در خانه

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه کباب ترکی در خانه

یکی از خوشمزه ترین غذاهای ترکی که امروزه در ایران باب شده است کباب ترکی است.   طرز تهیه کباب ترکی خانگی را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم برای کباب ترکی خانگی :

گوشت فیله گوساله : 2 تکه
گوشت فیله مرغ : 4 تا 5 عدد
قارچ: 300 گرم
فلفل دلمه : 1 عدد
نمک و فلفل : به میزان لاز
سیر: 2 تا 3 عدد
پیاز : 1 عدد بزرگ
روغن : به میزان لازم
سیب‌زمینی : 2 عدد متوسط

 

طرز تهیه کباب ترکی خانگی :

 

ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید.

سیر را هم خرد کرده و اضافه کنید.

گوشت گوساله و مرغ را به ورقه‌های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کرده و سپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد کنید و به گوشت‌های ورقه‌ای و سرخ شده بیفزایید.

قبل از سرخ کردن قارچ، یک قاشق آب‌لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ‌آن تیره نشود.

در این مرحله همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید.

در ظرف را ببندید و از روی حرارت بردارید تا مواد نرم شده و طعم‌دار شوند.

سیب‌زمینی را خلال و کمی آب‌پز کنید. دقت کنید نیمه‌پز شده باشد.

سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.

غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب‌زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزئین کنید.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ