پارس ناز پورتال

طرز تهیه سالاد پاستای خوشمزه اُرزو

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه سالاد پاستای خوشمزه اُرزو

طرز تهیه سالاد پاستای اُرزو

 

مواد لازم برای سالاد پاستای اُرزو,طرز تهیه سالاد پاستا:

 

برای تهیه سالاد پاستای اُرزو از ادویه مخصوص استفاده کنید

 

پاستای اُرزو ۴۰۰ گرم

روغن نباتی ۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه قرمز (خرد شده) ۲ عدد

ذرت ۳۲۶ گرم

نخود فرنگی منجمد ۱۷۵ گرم

سیر له شده ۳ حبه

پودر پنج ادویه ۲ قاشق چایخوری

ژامبون گوشت ۲۸۰ گرم

سس سویا ۱ قاشق غذاخوری

سس لوبیا سیاه ۲۲۰ گرم

روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری

 

* نکته: پنج ادویه شامل دانه فلفل سیاه، انیسون، میخک، دارچین و رازیانه است.

 

طرز تهیه سالاد پاستای اُرزو :

 

پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کرده و زیر آب سرد آبکشی کنید.در همین حال، روغن را در یک ووک گرم کرده و بعد فلفل، ذرت، نخود فرنگی، سیر و پودر پنج ادویه را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه تفت بدهید.

 

ژامبون، سس سویا، سه چهارم سس لوبیا سیاه و پاستا روا هم اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه ی دیگر تفت بدهید. در آخر روغن کنجد را اضافه کرده و چاشنی سالاد را چک کنید.باقی مانده سس لوبیا سیاه را در مایکروویو گرم کرده و مخلوط پاستا را در یک کاسه ریخته و سس گرم شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

 

اطلاعاتی درباره پاستا :

 

پاستا یا خمیراک (به ایتالیایی: Pasta) به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونه‌های مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)، درست شده از خمیر آرد، آب و یا تخم مرغ است. پاستا حدوداً به ۳۵۰ شکل مختلف موجود است.

 

چند شکل معروف پاستا اسپاگتی، ماکارونی، فوسیلی و لازانیا (به صورت ورقه‌ای) هستند.در ایران گاه واژه ماکارونی به صورت گسترده برای اسپاگتی و ماکارونی و غیره به کار می‌رود.برخی از انواع پاستا بسیار محلی هستند و شهرت جهانی ندارد؛ برخی از انواع نیز در زبان‌های گوناگون نام‌های گوناگونی دارند. برای نمونه پاستای روتله (rotelle) در ایتالیا روئوته (ruote) هم نامیده می‌شود و همین نوع پاستا در آمریکا «چرخ گاری» (wagon wheels) نام گرفته‌است.

 

نام‌های ایتالیایی پاستا اغلب به پسوندهای جمع مذکر -ini, -elli, -illi, -etti یا جمع مؤنث -ine, -elle و غیره ختم می‌شوند که همگی معنی کوچک بودن و تصغیر را در خود دارند. پسوندهای دیگری با معنای بزرگ نظیر -otti (گُنده)، و -acci (بی‌قواره) نیز در ساخت این نام‌ها استفاده شده‌است. در ایتالیایی همه نام‌های پاستا معنای جمع دارند.

 

 

مطالب مرتبط:

 

روش ویژه تهیه سس انواع پاستا

 

طرز تهیه فتوچینی پرطرفدار

 

نوع دیگر طرز تهیه سالاد ماکارونی

 

چگونگی طبخ خورش پاستا