پارس ناز پورتال

نحوه پخت نودل با گوشت و قارچ

مجموعه : آموزش آشپزی
نحوه پخت نودل با گوشت و قارچ

نحوه پخت نودل با گوشت و قارچ, مواد لازم

نودل ۲۰۰ گرم

گوشت ۱۰۰ گرم

قارچ ۱۰۰ گرم

اسفناج ۱۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد (خیلی کوچک)

هویج نصف ۱ عدد

فلفل سبز به میزان لازم

سیر ۱ عدد

کنجد ۱ قاشق چایخوری (بوداده)

شکر به میزان لازم

روغن کنجد به میزان لازم

 

طرز تهیه

۱- ابتدا مقداری آب را به جوش آورده و نودل ها را چند دقیقه داخل آب ریخته و بعد آبکش کنید.

 

۲- گوشت ها را برش نازک داده و آن را با سیر، یک قاشق چای خوری شکر، یک قاشق چای خوری روغن کنجد، فلفل و نمک مخلوط کنید.

 

۳- قارچ ها را برش داده و آن را با یک سوم قاشق چای خوری شکر مخلوط کنید.

 

۴- اسفناج ها را در آب جوش ریخته و سریع شعله را خاموش کنید، آب آن را گرفته و آن را با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نمک مخلوط کنید، پیاز، فلفل سبز و هویج را برش های ۵ سانتی بزنید.

 

۵- بعد از اینکه روغن را در یک ماهیتابه داغ کردید، ابتدا پیاز و سپس هویج و بعد فلفل سبز را در آن بریزید، قارچ و گوشت را نیز در روغن تفت دهید.

 

۶- نودل های پخته شده را با بقیه مواد در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. حالا غذای شما آماده است و می توانید میل کنید.

 

نکات

• اگر دوست دارید به غذا مقداری سس سویا هم اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

• اگر نودل شما دارای ادویه مخصوص است آن را حتما به گوشت اضافه کنید.

• توجه داشته باشید که نودل شما مرحله دم کشیدن را نخواهد داشت پس طبق ذائقه تان آن را بپزید.