نحوه پخت نودل با گوشت و قارچ, مواد لازم
نودل ۲۰۰ گرم
گوشت ۱۰۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
اسفناج ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد (خیلی کوچک)
هویج نصف ۱ عدد
فلفل سبز به میزان لازم
سیر ۱ عدد
کنجد ۱ قاشق چایخوری (بوداده)
شکر به میزان لازم
روغن کنجد به میزان لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا مقداری آب را به جوش آورده و نودل ها را چند دقیقه داخل آب ریخته و بعد آبکش کنید.
۲- گوشت ها را برش نازک داده و آن را با سیر، یک قاشق چای خوری شکر، یک قاشق چای خوری روغن کنجد، فلفل و نمک مخلوط کنید.
۳- قارچ ها را برش داده و آن را با یک سوم قاشق چای خوری شکر مخلوط کنید.
۴- اسفناج ها را در آب جوش ریخته و سریع شعله را خاموش کنید، آب آن را گرفته و آن را با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نمک مخلوط کنید، پیاز، فلفل سبز و هویج را برش های ۵ سانتی بزنید.
۵- بعد از اینکه روغن را در یک ماهیتابه داغ کردید، ابتدا پیاز و سپس هویج و بعد فلفل سبز را در آن بریزید، قارچ و گوشت را نیز در روغن تفت دهید.
۶- نودل های پخته شده را با بقیه مواد در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. حالا غذای شما آماده است و می توانید میل کنید.
نکات
• اگر دوست دارید به غذا مقداری سس سویا هم اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
• اگر نودل شما دارای ادویه مخصوص است آن را حتما به گوشت اضافه کنید.
• توجه داشته باشید که نودل شما مرحله دم کشیدن را نخواهد داشت پس طبق ذائقه تان آن را بپزید.