پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

آموزش درست کردن کیک شکلات فندقی

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش درست کردن کیک شکلات فندقی

 

مواد لازم برای تهیه کیک :

 

کره                                      125 گرم + مقداری برای چرب کردن ظرف

 

شکلات تلخ                         100 گرم

 

تخم مرغ                              2 عدد

 

شکر                                   100 گرم(نصف پیمانه)

 

آرد مخمر دار                        75 گرم (نصف پیمانه)

 

فندق                                  55 گرم (نصف پیمانه)

 

پودر کاکائو، الک شده            2 قاشق غذاخوری

 

خامه سفت                          125 میلی لیتر (نصف پیمانه)

 

کرم شکلات فندقی             100 گرم (یک سوم پیمانه)

 

مواد لازم برای تهیه مرنگ شکلات :

 

سفیده تخم مرغ                        3 عدد

 

شکر                                          155 گرم (سه چهارم پیمانه)

 

شکلات تلخ ذوب شده                100 گرم  

 
روش تهیه :

 

1- دمای فر را روی 160 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. ظرف فلزی به حدود مساحت 22 سانتیمتر انتخاب فرمایید و کف و دیواره های آن را با کره، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. با این روش، کیک به آن نمی‌چسبد.

 

2- شکلات و کره را به صورت تکه‌های درشت خرد نمایید و داخل ظرف مناسبی بریزید که در مقابل گرما، مقاوم باشد. کتری را تا نیمه از آب، پر کنید و روی گاز با حرارت زیاد قرار دهید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، ظرف حاوی کره و شکلات را روی دهانه کتری قرار دهید. دقت کنید که ظرف با آب داخل کتری تماس پیدا نکند. شکلات و کره را به هم بزنید تا ذوب شوند و خوب با هم مخلوط گردند. سپس آن‌ها را از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه منتظر بمانید تا به آرامی سرد شوند.

 
3- تخم مرغ‌ها را خوب بزنید. سپس آن‌ها را به ترکیب شکلات و کره بیفزایید و به هم بزنید.

 
4- فندق‌ها را به تکه‌های ریز خرد کنید و همراه با شکر، آرد، و پودر کاکائو، به ترکیب شکلات و تخم مرغ اضافه نمایید. همه‌ی مواد را خوب به هم بزنید تا ترکیب یکدستی تهیه شود.

 

 5- مایه کیک را داخل ظرف فلزی بریزید و حدود 35 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از این مدت، چنگالی را در کیک فرو ببرید. اگر محتویات داخل کیک، به آن نچسبد می‌توانید از پخت کیک، مطمئن شوید.

 
٦- برای تهیه مرنگ شکلات، ابتدا سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی، خوب به هم بزنید تا پف کنند. به تدریج شکر را اضافه نمایید. طوری که در هر زمان یک قاشق غذاخوری شکر بیفزایید. آن‌ها را خوب به هم بزنید.

 

7- دمای فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. ترکیب غلیظ و یکدست شکر و تخم مرغ را به دو قسمت تقسیم نمایید. نیمی از شکلات ذوب شده را به نیمی از آن بیفزایید و هم بزنید. آن را روی کیک بریزید. همین کار را دوباره تکرار نمایید و باقیمانده مرنگ تخم مرغ و شکر را با باقیمانده شکلات ذوب شده، مخلوط کنید و روی کیک بریزید. مایه کیک را به مدت 8 الی 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کرم، خودش را بگیرد.

 

 8 – خامه و کرم شکلات را در یک ماهیتابه کوچک، با هم مخلوط کنید و به مدت 2 الی 3 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند. سپس 5 دقیقه صبر کنید تا سرد و غلیظ گردد. آن را روی کیک بریزید.

 

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ