پارس ناز پورتال

طرز تهیه دسر شیک پانا کوتا شکلات و قهوه

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه دسر شیک پانا کوتا شکلات و قهوه

طرز تهیه دسر شیک پانا کوتا شکلات و قهوه

 

پانا کوتا یه دسر بسیار خوش طعم و لطیف می باشد.اونقدر خوشمزه  و شیک که میتوانید با پذیرایی از مهماناتان با این دسر ، یک مهمانی عالی را خاطره ساز کنید .به گزارش پارس ناز با استفاده از دستور زیر این خوشمزه ٥ ستاره رو تو منزل تهیه کنید و در کنار خانواده عزیزتون با صرفش یه خاطره شیرین بسازید.

 

مواد لازم:

شکلات تخته اى ٢٠٠گرم

خامه صبحانه ٢٠٠میلى لیتر

شکر ٣٠گرم

ژلاتین ٢ ورق

شیر ٢٠٠میلى لیتر

قهوه اسپرسو (بدون شکر) ١ فنجان

 

طرز تهیه:

 

ابتدا شیر،خامه و شکر را درون ظرفى ریخته و روى حرارت گاز قرار دهید تا داغ شود در این فاصله قهوه اسپرسو تلخ و ٢ورق ژلاتین که در آب سرد قبلا آماده کرده اید را کمى تکان دهید تا آب اضافى آن گرفته شود سپس به مواد فوق اضافه و کاملا مخلوط کنید تا جایى که یک دست شوند گاز را خاموش کرده تا مخلوط حاصل کمى خنک شود

 

در این فاصله شکلات تخته اى را با چاقو حسابى خرد کرده به مخلوطى که آماده کرده ایم اضافه و با همزن دستى مخلوط میکنیم سپس در فرم و یا لیوان هاى مورد نظر ریخته به مدت مینیمم ٣ ساعت در یخچال قرار داده هنگام سرو بسته به سلیقه با میوه یا خامه فرم گرفته تزئین و نوش جان کنید

طرز تهیه دسر شیک پانا کوتا شکلات و قهوه

 

نکات مهم

 

١:چون سلامت کودکان اولویت تغذیه میباشد به علت وجود قهوه و شکلات کوچولوهاى زیر ٤ سال رو با این دسر خوشحال نکنید.

 

٢:بسته به سلیقه و طبع شما نوع شکلات به سفید هم قابل تغییر است.

 

٣:اگر خواهان بافت قویتر و کرمى بیشترى هستید به جاى شیر از خامه به همان میزان استفاده کنید اما مراقب باشید خامه به نقطه جوش نرسد.

 

 

مطالب مرتبط:

 

تهیه دسر تابستانی طالبی

 

عکس های جالب تزیینات دسر

 

دسر های کوچک و خوشمزه برای بعد افطار

 

عکس های جالب تزیینات دسر