طرز تهیه دسر تارت شکلات بادامی
وقتی در یک دسر، بادام و شکلات وجود داشته باشد، تصور کنید چقدر این دسر می تواند مقوی باشد. گسی بادام و تلخی شکلات که مخلوط می شود یک ترکیب خوشمزه و بی نظیر به دست می آید. فقط حواستان باشد بادام مناسب این دسر بادام خام و البته صددر صد ایرانی است. ساختمان اصلی این دسر دست شکلات و بادام است اگر طرفدار شکلات هستید این تارت بهترین انتخاب برای یک روز خوب است.
مواد لازم برای داخل تارت
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 120 درجه سانتی گراد روشن کنید. کاسه ای آماده کنید و کره ذوب شده، شکر، وانیل، خلال پوست پرتقال و نمک را در آن بریزید و هم بزنید تا خوب مواد با هم مخلوط شوند.
2. آرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا به صورت خمیر نرم درآید. قالب تارت، با قطر 31 سانتی متر را آماده کنید و بعد از باز کردن خمیر روی سطح آردپاشی شده، داخل قالب پهن کنید و مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که خمیر تارت طلایی رنگ شود، در فر بپزید.
3. حالا نوبت مواد داخل تارت است. شکلات را با حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و کناری بگذارید.
یک پیمانه بادام را همراه شکر در دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط را به پودر تبدیل کنید. ابتدا 6 ق س کره را به پودر بادام و شکر بیفزایید و بعد از اضافه کردن تخم مرغ دوباره هم بزنید. وانیل را هم اضافه کنید.
4. شکلات را به مخلوط بادام و تخم مرغ داخل غذاساز بیفزایید و چند بار روشن و خاموش کنید تا مایه ای یکنواخت حاصل شود. مایه شکلاتی را داخل خمیر تارت پخته شده بریزید و با یک دوم پیمانه مغز بادام پرک شده تزئین کنید.
5. تارت را مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا مایه روی تارت حالت پف کرده پیدا کند و خمیر نان خشک شود.
فوت و فن
برای آب کردن شکلات، هم می توانید کاسه حاوی شکلات را روی دهانه کتری در حال جوش بگذارید، هم می توانید از روش بن ماری استفاده کنید.