پارس ناز پورتال

طرز تهیه دسر تارت شکلات بادامی

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه دسر تارت شکلات بادامی

طرز تهیه دسر تارت شکلات بادامی

وقتی در یک دسر، بادام و شکلات وجود داشته باشد، تصور کنید چقدر این دسر می تواند مقوی باشد. گسی بادام و تلخی شکلات که مخلوط می شود یک ترکیب خوشمزه و بی نظیر به دست می آید. فقط حواستان باشد بادام مناسب این دسر بادام خام و البته صددر صد  ایرانی است. ساختمان اصلی این دسر دست شکلات و بادام است اگر طرفدار شکلات هستید این تارت بهترین انتخاب برای یک روز خوب است.

 

مواد لازم برای خمیر تارت
  •  2/1 پیمانه یا 115 گرم کره (ذوب شود)
  • 4 /1 پیمانه شکر
  • 1 ق چ  وانیل
  • 1 ق چ خلال پوست پرتقال
  • 8 /1 ق چ نمک
  • 140 گرم آرد

 

مواد لازم برای داخل تارت

  • 3 گرم شکلات تلخ (ریز خرد شود)
  • 2 /1 1 پیمانه مغز بادام پرک شده
  • 3 /2 پیمانه شکر
  • 6 ق س کره (در دمای اتاق نرم شود)
  • 1 عدد تخم مرغ (در دمای اتاق قرار گیرد)
  • 2 /1 ق چ وانیل

 

طرز تهیه:
1. فر را با دمای 120 درجه سانتی گراد روشن کنید. کاسه ای آماده کنید و کره ذوب شده، شکر، وانیل، خلال پوست پرتقال و نمک را در آن بریزید و هم بزنید تا خوب مواد با هم مخلوط شوند.

 

2. آرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا به صورت خمیر نرم درآید. قالب تارت، با قطر 31 سانتی متر را آماده کنید و بعد از باز کردن خمیر روی سطح آردپاشی شده، داخل قالب پهن کنید و مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که خمیر تارت طلایی رنگ شود، در فر بپزید.

 

3. حالا نوبت مواد داخل تارت است. شکلات را با حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و کناری بگذارید.

 

یک پیمانه بادام را همراه شکر در دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط را به پودر تبدیل کنید. ابتدا 6 ق س کره را به پودر بادام و شکر بیفزایید و بعد از اضافه کردن تخم مرغ دوباره هم بزنید. وانیل را هم اضافه کنید.

 

4. شکلات را به مخلوط بادام و تخم مرغ داخل غذاساز بیفزایید و چند بار روشن و خاموش کنید تا مایه ای یکنواخت حاصل شود. مایه شکلاتی را داخل خمیر تارت پخته شده بریزید و با یک دوم پیمانه مغز بادام پرک شده تزئین کنید.

 

5. تارت را مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا مایه روی تارت حالت پف کرده پیدا کند و خمیر نان خشک شود.

 

فوت و فن
 برای آب کردن شکلات، هم می توانید کاسه حاوی شکلات را روی دهانه کتری در حال جوش بگذارید، هم می توانید از روش بن ماری استفاده کنید.