مواد لازم بادامی شکلاتی :
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
آرد | ۲ پیمانه سر خالی | 100 گرم / 360 کالری |
نمک | ۸/۱ قاشق چایخوری | 100 گرم / 0 کالری |
آب گرم | ۲ قاشق سوپ خوری | 100 گرم / 12 کالری |
ماست رقیق | ۲ قاشق سوپ خوری | 100 گرم / 114 کالری |
پودر کاکائو | یک قاشق سوپ خوری | 100 گرم / 312 کالری |
تخم مرغ | ۲ عدد | 100 گرم / 147 کالری |
کره | یک دوم پیمانه | 100 گرم / 737 کالری |
هل (آسیاب شده) | یک دوم پیمانه | 100 گرم / 320 کالری |
وانیل شکری | یک چهارم قاشق چایخوری | نامشخص |
بیکینگ پودر | یک قاشق چایخوری | نامشخص |
جوش شیرین | یک دوم قاشق چایخوری | 100 گرم / 0 کالری |
خلال بادام | یک دوم پیمانه | 100 گرم / 612 کالری |
طرز تهیه بادامی شکلاتی :
*. فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده، پودر شکر و کره را مخلوط کرده
*. با همزن برقی بزنید تا لطیف شود.تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده، بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
*. کاکائو را به آب اضافه کرده و به همراه ماست به مایه اضافه کنید.
*. سپس آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط و الک و به تدریج به مایه اضافه کنید.
*. در آخر بادام را به آن بیفزایید و همه را با هم مخلوط کنید.
*. خمیر را در طبقه وسط فر به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه بگذارید بماند تا شیرینی ها بپزد.
*. سپس سینی را از فر بیرون آورده و بعد از ۲ دقیقه، شیرینی ها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شوند.
خواص هل :
*. جویدن دانه های هل پس از صرف غذا ضمن کمک به هضم و گوارش بهتر غذا، می تواند بوی نامطبوع دهان(مثل بوی سیر و پیاز) را نیز خنثی کند.دانه های هل خواص گرمابخشی داشته و معده و روده ها را تقویت می کنند.هل اشتها را تحریک می کند و عمل هضم غذا را بهبود می بخشد.نوشیدن دم کرده ی داغ آن موجب تسکین کولیت، سوءهاضمه، باد نفخ، حالت تهوع و بی حالی شده و مانع ترشح زیاد اسید معده می شود.