پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

طرز تهیه ته چين گوشت و باقلا

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه ته چين گوشت و باقلا

 نام مدرس
سارا عباس‌پور- کارشناس آشپزي و شيريني‌پزي

 

مدت زمان پخت
يک ساعت

 

مواد لازم براي چهار نفر
برنج: 500 گرم
گوشت گوسفند: 200 گرم
ماست چكيده: دو پيمانه
تخم مرغ: يک عدد
باقلا سبز: يك پيمانه
پياز: دو عدد
نمك، فلفل، ادويه و زعفران: به ميزان لازم
زرده تخم مرغ: دو عدد

 

طرز تهيه

گوشت را با پياز‌هاي خرد شده، ادويه و آب مي‌پزيم تا كاملا نرم شود، سپس آن را ريش كرده و كنار مي‌گذاريم. برنج را به مرحله آبكش رسانيده، سپس در يك ظرف جداگانه تخم‌مرغ را به همراه زرده‌ها با چنگال هم زده تا با يکديگر ترکيب شوند. ماست را به همراه نمک، فلفل و زعفران به تخم‌مرغ مي‌افزاييم. برنج را با مواد مخلوط مي‌کنيم. ته قابلمه يا قالبي كه قرار است در فر قرار بگيرد كمي روغن ريخته و مقداري از برنج مخلوط شده را كف ظرف ريخته و فشار مي‌دهيم تا كاملا صاف شود، روي آن نيز يك لايه گوشت ريش شده و لايه بعدي باقلا پخته شده را مي‌ريزيم. در مرحله آخر باز هم يك لايه برنج روي ساير مواد ريخته و خوب فشار مي‌دهيم. قالب را در فر با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 45 الي يك ساعت قرار مي‌دهيم. در صورتي كه مواد را درون قابلمه ريختيم، قابلمه را به مدت يك ساعت روي اجاق با حرارت ملايم مي‌گذاريم تا دم بكشد.

 

منبع : خانواده سبز

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ