خواص مفید نوشیدن آب گرم,وقتی که نوشیدنی بسیار خنک و یخ می نوشیم، رگ های خونی چروک شده و جمع می شوند و هضم مواد غذایی دچار محدودیت شده و از جذب آب ممانعت می شود.
نوشیدن آب یخ بعد از وعده غذا، منجر به تولید مقدار اضافی مخاط در بدن می شود. این امر موجب کاهش عملکرد سیستم ایمنی شده و بدن رو بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی و بیماری قرار می دهد.
اگر در حین خوردن غذا و یا بلافاصله بعد از خوردن غذا از نوشیدنی های خنک استفاده کنیم، دمای پایین آب، چربی های موجود در غذا رو به صورت جامد تبدیل کرده و در نتیجه، هضم اون برای بدن سخت تر می کند.
بعضی از افراد معتقدند که نوشیدن آب یخ، انرژی بیشتری می سوزاند و در نتیجه می تواند به کاهش وزن کمک کند. اما باید توجه داشته باشیم که این اثر آب یخ اونقدر نیست که بتوان اون رو یک مزیت کامل شمرد و چشم رو بر روی مضرات اون بست.
فواید نوشیدن آب گرم
در اینجا چند نمونه از فواید نوشیدن آبی که همدما با دمای اتاق است و یا آبی که گرمتر از دمای اتاق هست رو با هم مرور می کنیم:
آبرسانی سریعتر و بیشتر به بدن
تحریک آنزیم های طبیعی هضم و در نتیجه بهبود هضم مواد غذایی
شکستن آسان تر مواد غذایی
حرکات روده با کارایی بیشتری صورت می گیرد (آب گرم همراه با لیمو در صبح، اثر فوق العاده ای بر این مورد دارد).
آب گرم، خون رو تصفیه کرده و فرایند سمزدایی طبیعی بدن رو از طریق پوست، کلیه ها و سیستم لنفاوی، افزایش می دهد.
بعضی از افراد گزارش نموده اند که با نوشیدن آب همدما با دمای اتاق و یا آب گرم، هوس خوردن شیرینی جات در اونها کمتر می شود.
بنابراین، دفعه دیگر که خواستید آب بنوشید و یا حتی در رستوران، غذا بخورید، درخواست آب بدون یخ، کنید.