پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

مطالب داغ

این نوزاد 1 ماهه خودش تغییر جنسیت داد این نوزاد 1 ماهه خودش تغییر جنسیت داد مردی که پس از مرگ همسر از سینه خود به فرزندانش شیر می‌دهد مردی که پس از مرگ همسر از سینه خود به فرزندانش شیر می‌دهد پسری که بعد از شکست عشقی 100 کیلو لاغر شد پسری که بعد از شکست عشقی 100 کیلو لاغر شد عمل زیبایی بینی خانم های چینی به شکل برج ایفل +عکس عمل زیبایی بینی خانم های چینی به شکل برج ایفل +عکس چه موجودی است این انسان؟ (عکس) چه موجودی است این انسان؟ (عکس) شیرین کاری غیر معمول با رول پلاستیکی (عکس) شیرین کاری غیر معمول با رول پلاستیکی (عکس) زوج خلاقی که این خانه متروکه را تبدیل به گلخانه کردند زوج خلاقی که این خانه متروکه را تبدیل به گلخانه کردند تصاویر جالب از جراحی مغز باستانی تصاویر جالب از جراحی مغز باستانی تولد بچه گربه‌ای با یک چشم (عکس) تولد بچه گربه‌ای با یک چشم (عکس) عجیب تر از این ارث وجود ندارد (عکس) عجیب تر از این ارث وجود ندارد (عکس) زندان اختصاصی و مجلل پولدارترین جنایتکار دنیا زندان اختصاصی و مجلل پولدارترین جنایتکار دنیا این مرد 49 ساله با بیضه 60 کیلویی عاقبت جان باخت (عکس) این مرد 49 ساله با بیضه 60 کیلویی عاقبت جان باخت (عکس) خنده دار ترین مسابقه جهان در کشور فنلاند + عکس خنده دار ترین مسابقه جهان در کشور فنلاند + عکس این مرد به صورت عجیبی مغزش در حال چکه کردن است این مرد به صورت عجیبی مغزش در حال چکه کردن است اولین زن نابینای بارداری که توانست تصویر فرزندش را لمس کند اولین زن نابینای بارداری که توانست تصویر فرزندش را لمس کند درباره جشن سیزده بدر در 13 فروردین (روز طبیعت) درباره جشن سیزده بدر در 13 فروردین (روز طبیعت) دانستنی هایی جالب درباره چارلی چاپلین دانستنی هایی جالب درباره چارلی چاپلین تصاویر کشیدن دندان از بینی این مرد تصاویر کشیدن دندان از بینی این مرد این خانم جوان متوجه شد همزمان 3 شوهر دارد + عکس این خانم جوان متوجه شد همزمان 3 شوهر دارد + عکس فرار باور نکردنی یک گاو از دست قصاب ها+عکس فرار باور نکردنی یک گاو از دست قصاب ها+عکس

12 نکته طرز تهیه بهترین غذاها با بهترین کیفیت با گوشت

مجموعه : آموزش آشپزی

12 نکته طرز تهیه بهترین غذاها با بهترین کیفیت با گوشت

12 نکته طرز تهیه بهترین غذاها با بهترین کیفیت با گوشت

 

1- کف گوشت در حال پخت را دور بریزیم یا نه؟
بهتر است مایعی که در روند پخت گوشت از آن خارج می‌شود، مستقیم داخل غذا استفاده شود. معمولاً بیشترین میزان پروتئین‌های محلول در آب و ویتامین‌های محلول در آب، به‌خصوص ویتامین‌های گروه B، هنگام پختن از بافت گوشت خارج و به آب در حال جوش وارد می‌شوند بنابراین نباید آب و کف اولیه گوشت را دور بریزید چون عملا بخش زیادی از ریزمغذی‌های گوشت با این کار از بین می‌رود.به گزارش پارس ناز  البته باید توجه داشته باشید معمولاً زمانی که گوشت در حال پختن است، ابتدا آب آن کمی کدر و پر از کف است. از نظر بهداشت مواد غذایی، زمانی گوشت و آب آن کاملا ایمن و قابل خوردن می‌شوند که آب یا عصاره حاصل از جوشیدن گوشت به رنگ شفاف درآید. این عصاره، دارای ارزش تغذیه‌ای است و دور ریختن آن توصیه نمی‌شود.

 

خیلی از افراد هم کف روی گوشت یا مرغ را دور می‌ریزند اما این کف شامل پروتئین‌هایی است که در مراحل اولیه از گوشت خارج می‌شود و یکی از ویژگی‌های پروتئین‌ها این است که امکان فومینگ یا کف کردن دارند. به همین دلیل دور ریختن کف حاصل از جوشیدن انواع گوشت در آب هم توصیه نمی‌شود. اگر خانم خانه کمی صبوری کند، این کف سرشار از پروتئین به مرور در آب حل خواهد شد و عصاره گوشت را شفاف و مغذی خواهد کرد.

 

اگر می‌خواهید گوشت قرمز را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی زردچوبه تفت دهید و بعد آن را بپزید. با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می‌کند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی‌دهد

 

2- آیا از گوشت شتر و بز هم می‌توانیم در تهیه‌ی غذا استفاده کنیم؟
بله. گوشت شتر با طبعی گرم و کم‌چرب و اندکی شور مزه است که بیشتر آن را کباب می‌کنند یا در خورش مصرف می‌شود. گوشت بز هم اگر بزغاله باشد بسیار مطلوب است.

 

3- چرا بعضی مواقع رنگ گوشت خیلی تیره‌تر است؟
به طور کلی هر چه چهارپا پیرتر باشد رنگ گوشت آن تیره‌تر است و گوشت بیات شده است که برای کباب کردن اگر در قدری ماست بخوابانید رنگ گوشت صورتی می‌شود.

 

12 نکته طرز تهیه بهترین غذاها با بهترین کیفیت با گوشت 

 

4- چرا بعضی اوقات کباب کوبیده روی آتش باز می‌شود؟
علل مختلفی وجود دارد: اول اینکه گوشت بسیار چرب است. دوم ترکیب گوشت مناسب نیست و چسبندگی لازم را ندارد. سوم در هنگام گرفتن گوشت به سیخ خوب این عمل را انجام نداده‌اید. بهترین قسمت گوشت برای کباب کوبیده نیمی قلوه‌گاه و نیمی دیگر صافی شده‌ی فیله و راسته می‌باشد.

 

5- برای خوابانیدن گوشت آیا بهتر است نمک آن را هم در آن زمان اضافه کنیم؟
خیر. اگرچه از نظر مزه خیلی تغییر می‌کند ولی از ارزش غذایی گوشت کاسته می‌شود. زیرا مقداری از خونابه‌ی گوشت در مایه حل می‌شود و از دست می‌رود. بهتر است در هنگام به سیخ کشیدن گوشت یا پس از کباب کردن، نمک به آن بیفزایید.

 

6- چرا گوشت را پیش از پختن غالباً در روغن تفت می‌دهند؟
منظور از تفت دادن این است که منافذ گوشت بسته شود تا خونابه از آن بیرون نزند و طعم گوشت در آن باقی بماند.

 

7- برای تهیه‌ی استیک کدام قسمت از گوشت مناسب‌تر است؟
معمولاً راسته‌ی گاو جوان با برش عمودی بر الیاف گوشت مناسب‌تر است.

 

8- برای بریدن گوشت پخته مانند ژیگو، زبان و غیره چگونه عمل کنیم؟
معمولاً در شام‌های نشسته و تشریفاتی بریدن گوشت سر میز مرسوم است. ولی در شام ایستاده گوشت را باید در آشپزخانه برید. که باید از کارد بلند، نازک و تیز استفاده شود.

 

9- فرق بین ژیگو و رُست‌بیف چیست؟
ژیگو در زبان فرانسوی به ران بره، گوسفند، بز و گوساله‌ی پخته اطلاق می‌شود. ولی رُست‌بیف به گوشت گوساله‌ی بریان گفته می‌شود.

 

10- اگر گوشت کبابی سفت بود چگونه آن را نرم کنیم؟
بهتر است گوشت را در آب پیاز، سرکه و روغن زیتون بخوابانید و حداقل 2 ساعت گوشت را با درپوش در یخچال نگه دارید.

 

11- فرق بین کباب بُناب و کباب کوبیده چیست؟
گوشت کباب بناب یک‌بار از چرخ‌گوشت رد می‌شود و سپس با پیاز خردکرده ساطوری می‌شود. ولی کباب کوبیده 2- 3 بار از چرخ‌گوشت رد می‌شود و با پیاز رنده کرده و آبگرفته ترکیب می‌شود.

 

12- بهترین زمان برای افزودن پیاز به گوشت کباب کوبیده چه زمانی است؟
ابتدا گوشت را از صفحه‌ی درشت چرخ‌گوشت رد کنید. آنگاه پیاز را همراه با قدری نمک به گوشت بیفزایید و این بار گوشت را از صفحه ریز چرخ‌گوشت رد کنید. حالا مایه‌ی کباب آماده است.

 

 

 

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ