پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

کیک روغن زیتون را حتما امتحان کنید

کیک روغن زیتون را حتما امتحان کنید

کیک روغن زیتون را حتما امتحان کنید 

کیک روغن زیتون خواص خوراکی بسیاری دارد و همچنین طعم عالی آن می تواند اشتهای شما را حسابی باز کند. 

 

مواد لازم جهت تهیه کیک روغن زیتون , میوه و خشکبار :

1. کره جهت چرب نمودن قالب : مقداری
2. آرد بکینگ پودردار : 225 گرم
3. شکر دانه ریز : 50 گرم
4. شیر : 125 میلی لیتر
5. آب پرتقال : 4 قاشق غذاخوری
6. روغن زیتون : 150 میلی لیتر
7. مخلوط انواع میوه خشک : 100 گرم
8. دانه کاج : 25 گرم

 

طرز تهیه کیک روغن زیتون , میوه و خشکبار :

کیک روغن زیتون را حتما امتحان کنید

1. کف یک قالب کیک گرد به قطر 18 سانتیمتر را چرب نموده و با کاغذ روغنی بپوشانید .

 

2. آرد را در یک کاسه الک نمایید و شکر را روی آن بریزید .

 

3. در مرکز مواد خشک حفره ای کوچک درست نمایید و شیر و آب پرتقال را در آن بریزید و با یک قاشق چوبی هم بزنید . به تدریج آن ها را به مخلوط شکر و آرد اضافه نمایید .

 

4. روغن زیتون را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند .

 

5. مخلوط میوه های خشک و دانه کاج را به مواد بیافزایید و با قاشق آن را داخل قالب آماده شده بریزید و روی آن را با کاردک صاف نمایید .

 

6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 45 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی و سفت شود .

 

7. بگذارید تا کیک در قالب کمی خنک شود , سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود .

 

8. کیک را برش زده و آن را سرد یا گرم سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه کیک روغن زیتون , میوه و خشکبار :

دانه کاج بهترین ماده ی طعم دهنده به سس ایتالیایی پستو است , اما در این دستور , طعم ملایم تری را به این کیک می دهد

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ