کباب کوبیده در سراسر ایران طرفدار دارد و در همه ی ی رستوران ها نیز یکی از غذا هـای ثابت برای سفارش است. با هم این غذا را بـه گونه ای دیگر درست کنیم. کباب کوبیده یک غذای اصیل و خوش خوراک ایرانی است کـه در این پست میخواهیم یک نوع طرز پخت متفاوت از آن را آموزش دهیم.
مواد لازم برای کباب کوبیده مرغ:
نمک : بـه میزان لازم
سیر : 1 تا 2 حبه
پیاز : 1 عدد رنده شده و 2 عدد حلقه شده
سماق « قرمز » : 1 قاشق سوپخوری
کره : 3 قاشق سوپخوری
زردچوبه : بـه میزان لازم
فلفل : بـه میزان لازم
زعفران « آبکرده و غلیظ » : بـه میزان لازم
زیره «آ سیاب شده » : بـه میزان لازم
تخم گشنیز « آسیاب شده » : بـه میزان لازم
مرغ « بدون استخوان و پوست » : نیم کیلو
گوجه فرنگی : بـه میزان لازم
سبزی « اختیاری « معطر »» : بـه میزان لازم
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ:
1. ابتدا مرغ را 2 بار چرخ کنید و با نمک ورز دهید.
2. پیاز رنده شده را با سیر رنده شده، سماق، کرهی نرمشده، ادویهها و محلول زعفران غلیظ مخلوط کنید سپس بـه مایهی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید.
3. مواد را بـه خوبی و مدت مناسب ورز دهید تا انسجام پیدا کند.
4. اندکی روغن کف تابه مورد نظر بریزید و کاملاً کف تابه را بـه روغن آغشته کنید سپس مایهی گوشت فوق را کف تابه بـه صورت صاف و یکدست پخش کنید، در تابه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و کباب را بـه اشکال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در تابه را بگذارید
و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس کبابها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را کـه بـه صورت حلقه در آوردهاید روی سطح کبابها بچینید مجدداً در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شود.
5. در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجه فرنگیهـای کوچک را روی سینی قرار و یک بعلاوه کوچک روی آنها ایجاد کنید و روی آن کمی سبزی معطر خشک شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و … بریزید و نمک بپاشید.
6. سپس سینی را در فر 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد و طبقه اول فر از بالا قرار دهید پس از آماده شدن از فر خارج کنید.
7. کبابهـای آماده شده را کـه از رنگ و طعم بینظیری برخوردار است در ظرف مورد نظر قرار داده و با گوجه فرنگیهـای آماده شده و چلوی دور نگ « سفید و زعفرانی » و چند برگ سبز تزیین سپس سرو نمایید.