پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

چگونه بروسکوتای پولنتا درست کنیم؟

مجموعه : آموزش آشپزی

چگونه بروسکوتای پولنتا درست کنیم؟

چگونه بروسکوتای پولنتا درست کنیم؟ 

بروسکوتای پولنتا غذایی خوشمزه و رژیمی است که برای افرادی که نگران افزایش وزن خود هستند مناسب می باشد . این غذا برای افرادی که رژیم غذایی بدون گلوتن را دنبال می‌کنند بسیار عالی است.زمان پخت: 40 دقیقه به همراه یک ساعت برای خنک شدن

چگونه بروسکوتای پولنتا درست کنیم؟

ارزش تغذیه‌ای:

 

    198کیلوکالری
    12 گرم چربی
    20 گرم کربوهیدرات
    0 گرم شکر
    1 گرم فیبر
    4 گرم پروتئین
    97 گرم نمک

چگونه بروسکوتای پولنتا درست کنیم؟مواد لازم برای  تهیه بروسکوتای پولنتا برای 6 نفر:

 

    700میلی لیتر آب سبزیجات
    140 گرم پولنتای آماده
    دو قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
    دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
    نه قاشق چایخوری سس تاپناد زیتون
    نه عدد گوجه فرنگی خشک
    100 گرم برگ سالاد مخلوط

چگونه بروسکوتای پولنتا درست کنیم؟طرز تهیه بروسکوتای پولنتا:

ابتدا آب سبزیجات را در یک ماهیتابه بریزید و آن را بجوشانید. به آرامی هم بزنید، پولنتا را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید. سپس ریحان را به آن اضافه کنید و کمی فلفل سیاه و نمک روی آن بریزید. حالا در یک ظرف چرب شده آن را باز کنید و اجازه دهیدبه مدت یک ساعت در همین حالت باقی بماند.

 

پولنتا را به شکل مستطیل برش دهید. سپس به صورت مورب ببرید تا دو مثلث حاصل شود.  بر روی یک منقل تمیز آن را سرخ کنید.روی هر کدام سس تاپناد و گوجه فرنگی بریزید و به صورت گرم با برگ سالاد مخلوط سرو نمایید.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ