پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

پیراشکی خمیری موز را حتما امتحان کنید

مجموعه : آموزش آشپزی

پیراشکی خمیری موز را حتما امتحان کنید

پیراشکی خمیری موز را حتما امتحان کنید 

پیراشکی خمیری موز طعم شیرین دلچسبی دارد و مقوی نیز هست. برای تغذیه بچه مدرسه ای ها می تواند گزینه خوبی باشد. هر چند تهیه دسر پیراشکی خمیری موز کمی وقت گیر است اما ارزش وقت گذاشتن را دارد . مخلوط شیرین و موز میانی را بین ورقه ای خمیر بپیچید و بپزید .

 

مواد لازم جهت تهیه پیراشکی خمیری موز :

مواد لازم جهت تهیه خمیر :

1. آرد معمولی : 450 گرم
2. کره : 4 قاشق غذاخوری
3. آب : 125 میلی لیتر
4. روغن نیمه جامد : 4 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم جهت تهیه مخلوط میانی پیراشکی :

1. موز بزرگ : 2 عدد
2. برگه زردآلو , خرد شده : 75 گرم
3. جوز هندی : مقداری
4. آب لیمو : مقداری
5. زرده تخم مرغ , زده شده : 1 عدد
6. پودر قند جهت پاشیدن روی پیراشکی شیرینی : مقداری
7. خامه یا بستنی جهت سرو : مقداری

 

طرز تهیه پیراشکی خمیری موز :

پیراشکی خمیری موز را حتما امتحان کنید

1. جهت تهیه خمیر شیرینی , ابتدا آرد را در داخل یک کاسه بزرگ الک نمایید . سپس کره را اضافه نمایید و با دست مواد را با هم مخلوط نمایید , طوری که مخلوط به صورت خرده نان در بیاید . آب را کم کم بیافزایید تا خمیری صاف به دست آید . خمیر آماده شده را داخل نایلون محافظ بپیچید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه داخل یخچال خنک شود .

 

2. موزها را درون یک کاسه با استفاده از چنگال له نمایید . زردآلو , جوز هندی و آب پرتقال را به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید .

 

3. خمیر را روی سطحی آغشته به آرد پهن نمایید و 16 دایره به قطر 10 سانتیمتر از آن ببرید .

 

4. با قاشق مقداری از مخلوط موز را روی یک طرف خمیر بریزید و نصفه دیگر خمیر را روی نیمه پر شده برگردانید . با این کار یک نیم دایره درست می شود . لبه های خمیر را به هم بچسبانید و با فشار سر چنگال , آن ها را محکم بهم وصل نمایید .

 

5. پیراشکی ها را داخل سینی نچسب ع قرار دهید و روی آن ها زرده تخم مرغ بمالید . سپس روی هر پیراشکی , یک شکاف کوچک ایجاد نمایید و آن ها را به مدت 25 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی بگذارید تا کاملا طلایی شوند .

 

6. بعد از پخت , روی پیراشکی ها مقداری پودر قند پاشیده و همراه بستنی یا خامه سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه پیراشکی خمیری موز :

جهت تهیه شیرینی با طعم های متنوع می توانید از هر نوع میوه ای که دوست دارید مانند سیب یا آلو , در مخلوط میانی این پیراشکی استفاده نمایید .

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ