پارس ناز پورتال

پیتزای گوشت و کاهو اختراع آشپزی

مجموعه : آموزش آشپزی
پیتزای گوشت و کاهو اختراع آشپزی

پیتزای گوشت و کاهو اختراع آشپزی 

دست به کار شدیم و برای شما یک غذا اختراع کردیم که بسیار خوشمزه هم هست.پیتزای عالی که همراه با گوشت و کاهو است. تنوع پیتزاها و نام هایشان انقدر زیاد شده است که دیگر نمی توان آنها را از هم تشخیص داد. با کم و زیاد کردن یک ماده می توانید پیتزایی جدید اختراع کنید. ما هم در این مطلب به پیتزای گوشت، کاهو اضافه کرده ایم. به امتحان کردن اش می ارزد.

 

مواد لازم:

پنیر موزارلا (کمی چربی گرفته) 1 فنجان
گوشت (چربی دار و فیله شده) 5 تکه (200گرم)
پنیر ریکوتا (کمی چربی گرفته) نصف فنجان
نان پیتزا 1 عدد
کاهو پیچ (خرد شده) 1 فنجان
گوجه فرنگی گیلاسی (نصف شده) نصف فنجان

پیتزای گوشت و کاهو اختراع آشپزیطرز تهیه:

1. فر را از قبل با دمای 425 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی نچسب بپوشانید.

 

2. خمیر پیتزا را کف سینی فر پهن کنید و 8 دقیقه بپزید. از فر بیرون بیاورید.

 

3.گوشت را داخل کره یا روغن به خوب سرخ کنید.

 

4. پنیر ریکوتا را روی نان پیتزا بمالید. روی آن پنیر موزارلا بپاشید و گوجه فرنگی و سپس گوشت قرار دهید.

 

5. 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید.

 

6. از فر بیرون بیاورید و کاهوی خرد شده را روی آن بپاشید. بگذارید کمی خنک شود سپس برش دهید و سرو کنید.