پاستا یکی از غذاهای رایج در کل جهان است که از کشور ایتالیا ریشه دارد و محبوب می باشد. برای درست کردن این غذا برای شما پیشنهاد داریم. پاستا از جمله غذاهای محبوب بیشتر مردم جهان است که به روش های مختلف تهیه و سرو می گردد. در این مطلب، پاستای میگو با عطر پاپریکا و طعم لیمو ترش را برایتان انتخاب کرده ایم. امید که مورد توجهتان واقع شود.
مواد لازم:
۲۲۵ گرم پاستا نواری
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز درشت شیرین
۱ قاشق غذاخوری رزماری
۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
نمک و فلفل سیاه
۴۵۰ گرم میگوی پوست کنده
۱ پیمانه سرکه سفید
۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش
پنیر پارمسان برای تزئین
طرز تهیه:
1-دو سوم قابلمه را با آب پر کرده و درون آن نمک و کمی روغن بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد.
2-سپس پاستا را درون آن ریخته و به مدت ۸ تا ۹ دقیقه اجازه دهید جوش بخورد تا نرم شود. سپس آبکش کنید.
3-یک تابه متوسط را روی حرارت گذاشته و کمی روغن زیتون درون آن بریزید. پیاز را به آن اضافه کرده و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم و طلایی شود.
4-سیر، رزماری، آویشن، پاپریکای دودی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید.
5-میگوها را اضافه کرده و بگذارید ۶ دقیقه پخته شوند.
6-سرکه سفید و آب لیموترش را افزوده و هم بزنید. مراحل پخت را تا تبخیر بخشی از سرکه ادامه دهید.
7-پاستای پخته شده را به تابه اضافه کرده و هم بزنید.