سفید شدن مو با استفاده از ویتامین B امکان پذیر است.سفید شدن مو دلایل زیادی می تواند داشته باشد از جمله تغذیه. سفید شدن مو به دلیل تغییرات رنگدانهای اتفاق میافتد و جدا از وراثت و ژنتیک، استرس نیز در بروز آن نقش دارد.معمولا مواد غذایی حاوی ویتامینهای گروه B از جمله ویتامینهایB1،B2،B5 بیشتر در میوه و سبزیجات یافت میشوند که به کاهش و جلوگیری از سفید شدن موها کمک میکنند.
همچنین مواد غذایی حاوی فیبر نیز در روند کاهش سفیدی تأثیرگذار هستند.از مواد غذایی حاوی فیبر میتوان به شلتوک برنج(سبوس برنج) اشاره کرد.شلتوک برنج از پوست کندن و دم کردن برنج حاصل میشود. شخصی که با سفیدی مو مواجه است میتواند روزانه ۲ الی ۳ فنجان از این دمنوش را مصرف کند چرا که شلتوک برنج علاوه بر جلوگیری از سفیدی مو به کاهش ریزش مو نیز کمک میکند.
مخمر آب جو که به صورت دارو در بازار عرضه میشود در پیشگیری از سفیدی مو بی تأثیر نیست.
سالمون ضامن شفافیت و درخشندگی موها
شامپوهایی که در آنها ویتامین B5 موجود باشد، روند سفیدی مو را کندتر میکند. همچنین استفاده از ماهی سالمون به دلیل وجود ماده سلنیوم، با تنظیم تولید هورمون و مبارزه با رادیکالهای آزاد، به شفافیت و درخشش مو کمک مؤثری کرده و از سفید شدن زود هنگام مو پیشگیری میکند.