پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

نان مغزدار را در خانه درست کنید

نان مغزدار را در خانه درست کنید

نان مغزدار را در خانه درست کنید 

نان مغزدار که از نانوایی و مغازه ها تهیه می کنید را می توانید خودتان در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در اینجا طرز تهیه نان مغزدار خوشمزه را برایتان آورده ایم. امیدواریم طرز تهیه آن مورد استفاده شما قرار بگیرد.

 

مواد مورد نیاز:

مایه‌خمیر یك قاشق سوپخوری
آب یك‌چهارم پیمانه
شكر یك قاشق چایخوری
روغن مایع یك‌دوم پیمانه
ماست پرچرب یك پیمانه
زنجفیل یا هل یك قاشق سوپخوری
تخم مرغ 3 عدد
آرد به حدی كه خمیر به دست نچسبد

 

مواد لازم میانی:

كره 50 گرم
آرد 3 قاشق سوپخوری
زعفران حل‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی رویه‌ی نان:

زرده‌ی تخم مرغ یك عدد
روغن مایع یك قاشق سوپخوری

نان مغزدار را در خانه درست کنید

طرز تهیه:

1. مایه‌خمیر، آب و شكر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید.

 

2. بعد روغن مایع، ماست، زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی به دست آید.

 

3. بعد آرد را به‌تدریج بیفزائید تا مایه‌ خمیر شود و به دست نچسبد.

 

4. حالا خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید.

 

5. بعد از یك ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یك نارنگی بردارید، در وسط آن یك قاشق از مایه‌ی میانی بریزید و آن را با دست شكل دهید.

 

6. آن‌گاه روی میز با وردنه باز كنید و روی آن را قالب بزنید.

 

7. سپس با زرده‌ی تخم مرغ و زعفران، روی آن‌ها را تزئین كنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ