نان مغزدار که از نانوایی و مغازه ها تهیه می کنید را می توانید خودتان در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در اینجا طرز تهیه نان مغزدار خوشمزه را برایتان آورده ایم. امیدواریم طرز تهیه آن مورد استفاده شما قرار بگیرد.
مواد مورد نیاز:
مایهخمیر یك قاشق سوپخوری
آب یكچهارم پیمانه
شكر یك قاشق چایخوری
روغن مایع یكدوم پیمانه
ماست پرچرب یك پیمانه
زنجفیل یا هل یك قاشق سوپخوری
تخم مرغ 3 عدد
آرد به حدی كه خمیر به دست نچسبد
مواد لازم میانی:
كره 50 گرم
آرد 3 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیهی رویهی نان:
زردهی تخم مرغ یك عدد
روغن مایع یك قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1. مایهخمیر، آب و شكر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید.
2. بعد روغن مایع، ماست، زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایهی صاف و یكدستی به دست آید.
3. بعد آرد را بهتدریج بیفزائید تا مایه خمیر شود و به دست نچسبد.
4. حالا خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید.
5. بعد از یك ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یك نارنگی بردارید، در وسط آن یك قاشق از مایهی میانی بریزید و آن را با دست شكل دهید.
6. آنگاه روی میز با وردنه باز كنید و روی آن را قالب بزنید.
7. سپس با زردهی تخم مرغ و زعفران، روی آنها را تزئین كنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.