پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

تا می توانید شیر برنج بخورید

تا می توانید شیر برنج بخورید

تا می توانید شیر برنج بخورید 

اگر غذای شیر برنج را دوست دارید و همیشه در تغذیه شما وجود دارد به شما تبریک می گوییم!چون انواع خواص مفید سلامتی را به همراه دارید. مصرف شیر هنگام صبح به صورت ناشتا و بدون مصلح موجب بسته شدن در معده و در نتیجه لرز و حتی استفراغ و غش می‌شود اما خوردن شیر همراه با برنج به صورت فرنی یا شیر برنج برای طول عمر و زیبایی پوست مفید است.

 

یکی از مهم‌ترین مسائل روزمره زندگی انسان استفاده از انواع غذا‌ها برای رفع گرسنگی و ادامه حیات است در گذشته‌های نه چندان دور مردم نسبت به غذاهای مصرفی روزانه خود اطلاعات زیادی داشتند و می‌دانستند که چه باید مصرف کنند و چگونه طبخ کنند و چه موادغذایی برای بدنشان مفید است.

 

شیر یکی از بهترین مواد غذایی است البته شیر تازه دوشیده شده گاو جوان که طعم و بوی بد نداشته باشد مصرف شیر در افراد گرم مزاج مانع غلبه خون است و محرک نیروی جنسی و اشتهاآور و چاق کننده است.به گفته کردافشاری استاد دانشکده طب سنتی شیر برای افراد دارای مزاج صفراوی و خشک مفید است

 

و برای اعصاب و افرادی که دارای معده‌های ضعیف و سردمزاجان مضر است البته مصرف شیر همراه با برنج به صورت فرنی یا شیر برنج برای طول عمر و زیبایی پوست مفید است.این استاد دانشکده طب سنتی تاکید کرد: مصرف شیر همراه با خرما و گردو برای چاق کردن و تقویت نیروی جنسی مفید است

 

همچنین مصرف شیر هنگام صبح و ناشتا و بدون مصلح موجب بسته شدن در معده می‌شود در نتیجه لرز، غش ایجاد می‌شود و درمان آن می‌تواند استفراغ کردن باشد.وی افزود: زیاد خوردن شیر یعنی بیش از ۷۰۰ تا ۱۴۰۰ گرم در روز موجب بروز سنگ کلیه، مثانه، تب و خارش می‌شود. طبع شیر پاستوریزه سرد و تربوده که مصرف آن با عسل و گلاب بی‌ضرر می‌کند

 

همچنین شیر محلی تازه نیز دارای طبیعت گرم و‌تر است که مصرف آن با گلاب و عسل آن را بی‌ضرر می‌کند.طرز صحیح جوشاندن شیر این است که به میزان یک چهارم شیر آب اضافه کرده، سپس در حرارت ملایم می‌جوشانند تا آب اضافه تبخیر شود. این روش جوشاندن برای بی‌ضرر کردن شیرهای پاستوریزه در بازار است

 

چرا شیر محلی تازه در دسترس همگان قرار ندارد و قرار گرفتن شیر در دمای پایین زیر صفر خود موجب سرد‌تر شدن طبع شیر می‌شود و مشکلات ناشی از مصرف شیر را در افراد بیشتر می‌کند و چنین روش جوشاندن تا حدی از ضررهای مصرف شیر می‌کاهد.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ