پارس ناز پورتال

معرفی چندین سوپ مناسب برای ماه رمضان

مجموعه : آموزش آشپزی
معرفی چندین سوپ مناسب برای ماه رمضان

معرفی چندین سوپ مناسب برای ماه رمضان

سوپ و آش و غذاهای آبکی در ماه رمضان طرفداران بسیاری دارند . خیلی از افراد عادت دارند روزه شان را باسوپ یا آش باز کنند حالا خیلی فرق نمی کند نوع آن چی باشد فقط یک ترکیب آبکی برایشان کافی است.

 

از آنجا که سوپ ترکیبی سبک تر و آبکی تر از آش است و امسال ماه رمضان هم همچنان در تابستان با روزهای بلند و شب های کوتاه قرار داریم، که قرار است با فاصله کمی بعد از افطار شام هم بخوریم ،پیشنهاد می کنیم به جای آش سوپ بخورید.

 

1. سوپ دال عدس

معرفی چندین سوپ مناسب برای ماه رمضان

قابلمه مناسبي آماده كنيد، كره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس به نوبت 1 عددپيازخرد شده ،3 ساقه كرفس خرد شده ، 2 عدد هويج خرد شده و 4 حبه سيرخرد شده را به 2 قاشق سوپ خوری كره اضافه كنيد و تفت دهيد. تفت دادن سبزيجات را تا زماني ادامه دهيد كه نرم شوند.

 

2 عدد قرص‌ عصاره را هم در آب‌جوش حل كنيد و كناري بگذاريد. ادويه‌ها شامل 1 قاشق چایخوری زيره،نوک قاشق چای خوری فلفل، کمی پودر گشنيز و كاري را به سبزيجات تفت داده‌شده اضافه كنيد و هم بزنيد و چند دقيقه هم حرارت دهيد تا سبزيجات طعم‌دار شود.500 گرم گوجه فرنگي‌ خردشده را همراه با مخلوط قرص عصاره و آب جوش به مواد اضافه كنيد.

 

حالا فقط نوبت به پختن دال عدس مي‌رسد.2 پیمانه دال عدس را به بقيه مواد بيفزاييد. در قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد تا عدس‌ پخته و جا بيفتد.اگر بافت سوپ را به صورت يكنواخت دوست داريد، بعد از اينكه همه مواد سوپ پخت، قابلمه را كناري بگذاريد تا از حرارت بيفتد، سپس در دستگاه غذاساز يا مخلوط‌كن بريزيد تا سوپ بافتي صاف و يكنواخت پيدا كند.

 

سپس دوباره سوپ را به قابلمه برگردانيد و حرارت دهيد. در پايان سوپ را در كاسه بريزيد و روي آن را با مقداري گندم‌بوداده، خامه و پيازچه تزئين كنيد.

 

2. سوپ جو با سس سفید

معرفی چندین سوپ مناسب برای ماه رمضان

2 پیمانه بلغورجو را با مقدار مناسبی آب‌جوش روی حرارت بگذارید تا بپزد. 2 عدد هویج متوسط را پوست گرفته و درشت رنده کنید. آن را به همراه 1 پیمانه قارچ ورقه‌ای خردشده به بلغور پخته بیفزایید. وقتی مواد پختند، سس سفید را آماده کنید. 3 قاشق سوپخوری آرد را با کمی شیر حل کنید.

 

حدود 1 پیمانه شیر به آن بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا آرام آرام بجوشد. دائم هم بزنید تا یکنواخت و غلیظ شود. وقتی سس کمی غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید. 25 گرم کره، کمی نمک و فلفل سیاه به سس بیفزایید. سس آماده را به سوپ اضافه و خوب مخلوط کنید. کمی صبر کنید تا سوپ با سس هم مدتی بجوشد. سوپ آماده را با کمی برگ جعفری خردشده و آب‌لیمو سرو کنید.

 

نکته: به جای بلغورجو از پرک آن هم می‌توانید استفاده کنید که سرعت کار بیشتر می‌شود.

 

3. سوپ ذرت و کاری تایلندی‌

معرفی چندین سوپ مناسب برای ماه رمضان

1 پیمانه پیاز خردشده را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت تفت دهید. وقتی پیاز سبک شد، 1 قاشق چایخوری پودرسیر یا دو حبه سیر له شده را به همراه 2 پیمانه دانه ذرت به آن اضافه کنید. 1 عدد فلفل‌دلمه‌ای قرمز را خلالی خرد کنید و به مواد دیگر بیفزایید. 4 پیمانه شیر نارگیل و 3 تا 5 قاشق چایخوری پودرکاری را هم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. 1 عدد قرص عصاره سبزیجات را در قابلمه پودر کنید.

 

1 پیمانه برگ اسفناج ریز و تازه را هم خرد کنید و به مواد درحال جوشیدن بیفزایید. در قابلمه را ببندید تا ذرت‌ها بپزند و سوپ جا بیفتد. در آخر 1 عدد لیموی درشت را هم آب بگیرید و به همراه کمی نمک و فلفل به سوپ بیفزایید و آن را سرو کنید.

 

4. سوپ سبز نخود و نعنا

معرفی چندین سوپ مناسب برای ماه رمضان

1 عدد پیاز متوسط را خرد کنید و به همراه 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون روی حرارت تفت دهید. 2 عدد تره‌فرنگی را هم خرد کنید و به پیاز بیفزایید و هم بزنید. 700 گرم نخود را هم افزوده و بعد از پودر کردن 2 عدد قرص عصاره سبزیجات به قابلمه،‌ 5/3 پیمانه آب هم بیفزایید و در قابلمه را بگذارید تا سبزیجات خوب بپزند.

 

4/1 پیمانه برگ نعنا را هم با کمی فلفل به سوپ اضافه کنید. بعد ازپخت کامل نخود‌ها، سوپ را در مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید. برای سرو روی آن را با تکه‌های نان برشته تزیین کنید.

 

5. سوپ مرغ و نودل

معرفی چندین سوپ مناسب برای ماه رمضان

2 ساقه کرفس را حلقه‌حلقه خرد کنید. 2 عدد هویج را هم ورقه‌ای ببرید. در قابلمه‌ای 1 قاشق سوپخوری کره بریزید و روی حرارت قرار دهید. کرفس و هویج را در کره آب شده تفت دهید. 1 تکه سینه‌مرغ را هم نگینی درشت خرد کنید و به قابلمه بیفزایید. 4 پیمانه آب مرغ را هم بیفزایید و در ظرف را ببندید.

 

بعد از پخت کامل مواد، یک بسته نودل به سوپ اضافه کنید و حدود 8 دقیقه صبر کنید تا سوپ جا بیفتد. برای سرو کمی نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه به همراه 2 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده به سوپ بیفزایید.