پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

مطالب داغ

کسب و کار این مرد و زن به وسیله پسر 10 ساله (عکس) کسب و کار این مرد و زن به وسیله پسر 10 ساله (عکس) اخبار جالب از عجیب ترین رکوردهای گینس (26) اخبار جالب از عجیب ترین رکوردهای گینس (26) عمل زیبایی از این مدل اوکراینی یک عروسک زنده ساخت عمل زیبایی از این مدل اوکراینی یک عروسک زنده ساخت ساختمان اداری با ظاهری عجیب و جالب (عکس) ساختمان اداری با ظاهری عجیب و جالب (عکس) زوج خلاقی که این خانه متروکه را تبدیل به گلخانه کردند زوج خلاقی که این خانه متروکه را تبدیل به گلخانه کردند اقدام شگفت انگیز این پسر برای دختر همسایه (عکس) اقدام شگفت انگیز این پسر برای دختر همسایه (عکس) تصاویر جالب از باغ وحش فوق پیشرفته در دانمارک تصاویر جالب از باغ وحش فوق پیشرفته در دانمارک لباس های خوردنی دستاورد های استادان قنادی لباس های خوردنی دستاورد های استادان قنادی این خانم عجیب اثر انگشت ندارد (عکس) این خانم عجیب اثر انگشت ندارد (عکس) زنان پلیس روسیه عامل آرامش و زیبایی هستند + عکس زنان پلیس روسیه عامل آرامش و زیبایی هستند + عکس غیب گوی نابینا و نابودی اروپا در سال 2016 غیب گوی نابینا و نابودی اروپا در سال 2016 اقدام عجیب خانم های اندونزی برای زیبایی (عکس) اقدام عجیب خانم های اندونزی برای زیبایی (عکس) حدس بزنید این خانم زیبا و جوان چند ساله است (عکس) حدس بزنید این خانم زیبا و جوان چند ساله است (عکس) parsnaz این کودک وقتی به آغوش مادرش رفت از کما بیرون آمد +عکس عکس هایی از منظره هایی اشتها آور عکس هایی از منظره هایی اشتها آور بو گندو ترین مرد عجیب در جهان (عکس) بو گندو ترین مرد عجیب در جهان (عکس) 10 سال انتظار برای رفتن به این رستوران + عکس 10 سال انتظار برای رفتن به این رستوران + عکس ضربه فنی عروس 50 کیلویی توسط داماد 200 کیلویی +عکس ضربه فنی عروس 50 کیلویی توسط داماد 200 کیلویی +عکس نازکترین و قدیمی ترین سد جهان در ایران!! عکس نازکترین و قدیمی ترین سد جهان در ایران!! عکس فروش ارث مادری با جمعیت ۶۸۱ نفری + عکس فروش ارث مادری با جمعیت ۶۸۱ نفری + عکس

مصرف مجدد روغن برای پخت و پز

مصرف مجدد روغن برای پخت و پز

مصرف مجدد روغن برای پخت و پز 

باید بدانید که مصرف مجدد روغن برای پخت و پز می تواند برای سلامتی شما بسیار مضر باشد. پس نکات زیر را با دقت بخوانید. در زمینه مصرف مجدد روغن چه نکاتی را باید عایت کنیم روغنی که پس از مصرف باقی میماند تا چند ساعت و در چه شرایطی باید نگهداری شود ؟مصرف مجدد سرخ کردنی چه عوارضی برای سلامتی مان به همراه دارد ؟

 

حرارت دهی مکرر به روغن و پخت و پز چه عوارضی برای سلامتی ما به همراه دارد ؟توضیحات بیشتر در این زمینه را در ادامه مطلب با هم مرور خواهیم کرد.کارشناس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در مورد عوارض حرارت دهی مکرر به روغن در پخت و پز توضیحاتی ارائه داد.

 

مهندس وحیده شایگان گفت: در خلال فرآیند سرخ کردن و پخت و پز، روغن در معرض درجه حرارت بالا در حضور هوا و رطوبت قرار می‌گیرد. در حالت عادی و استفاده برای بار اول و در دمای مناسب و از طرفی با توجه به وجود آنتی اکسیدان ها، انتظار هیچگونه تغییر کیفی در روغن‌های مصرفی نداریم.

 

ولی چنانچه روغن باقیمانده از استفاده بار اول، تحت آنالیزهای آزمایشگاهی قرار گیرد مشاهده می‌شود، مقاومتش برای استفاده بعدی دردمای بالا، پائین آمده و برای مصرف سرخ کردنی مجدد شرائط لازم را ندارد از طرفی حاوی ذرات غذائی از استفاده قبلی خواهد بود که خود در پیشبرد فساد بسیار مؤثرند.

 

وی افزود: وقتی که روغن باقیمانده از مصرف قبل مجدداً در دمای بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد یک سری واکنش‌های زنجیره‌ای شیمیایی پیچیده مانند اکسیداسیون، هیدرولیز، پلیمریزاسیون و ایزومریزاسیون و در نهایت پراکسیداسیون لیپیدی رخ می‌دهد که نه تنها باعث تغییر ماهیت روغن اولیه شده بلکه طیف گسترده‌ای از ترکیبات فرار و یا غیر فرار از جمله اسیدهای چرب آزاد،

 

الکل‌ها، آلدئیدها، کتون ها، هیدروکربن‌ها، ایزومرهای ترانس، ترکیب حلقوی و اپوکسی ها، را نیز بوجود می‌آورد. ضمناً” با تشکیل ترکیبات فوق تغییرات فیزیکی قابل ملاحظه‌ای از قبیل تیرگی رنگ، افزایش ویسکوزیته و نیز از دست رفتن عطر و طعم اصلی و برعکس بوی تندی که ناشی از رنسید شدن اسیدهای چرب می‌باشد، نیز احساس خواهد شد.

 

مهندس شایگان در پایان گفت: پس به عنوان یک نتیجه می‌توان گفت حرارت دهی مکرر به روغن و پخت و پز می‌تواند منجر به تخریب روغن هم از نظر شیمیایی و هم از نظر فیزیکی شود.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ