پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

مصرف خرما و جلوگیری از ابتلا به سرطان

مصرف خرما و جلوگیری از ابتلا به سرطان

مصرف خرما و جلوگیری از ابتلا به سرطان 

خرما جدا از خواص مفید تغذیه ای در جلوگیری از ابتلا به سرطان نیز نقش جدی دارد. سعی کنید همیشه خرما را در سبد غذایی خود قرار دهید. خرما از جمله میوه های گرمسیری است که در جنوب کشور ما و برخی مناطق گرمسیری دنیا کشت میشود. این الماس سیاه، به قدری قدرتمند است

 

که میتواند ما را از سرطان دور نگهدارد. خرما سرشار از فیبر رژیمی است که از جذب کلسترول از دیواره روده جلوگیری می کند و به عنوان ملین از دیواره موکوسی روده بزرگ در برابر مواد شیمیایی سرطان زا محافظت می کند.کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، خرما را ماده غذایی با خواص بسیار زیاد و به عنوان محافظی در برابر مواد شیمیایی سرطان زا دانست.

 

فاطمه شفیعی کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: خرما، علاوه بر مزه بسیار شیرین و شگفت انگیز، یکی از محبوب ترین میوه ها و منبع سرشاری از کربوهیدرات، فیبر، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی است.

 

او ادامه داد: خرما سرشار از فیبر رژیمی است که از جذب کلسترول از دیواره روده جلوگیری می کند و به عنوان ملین از دیواره موکوسی روده بزرگ در برابر مواد شیمیایی سرطان زا محافظت می کند.شفیعی اضافه کرد: این میوه با داشتن ترکیبات فنولیک، پروسیاندین ها، فلانوئیدها، آنتوسیانین ها، استرول ها و کارتنوئید،

 

دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد سرطان، ضد میکروب، ضد التهاب، محافظت کننده دستگاه گوارش، کبد و کلیه و تقویت سیستم ایمنی است.این کارشناس ارشد تغذیه، خرما را منبعی از آنتی اکسیدان های فلانوئید پلی فنولیک دانست که در اصطلاح “تانن” نامیده می شود و تانن ها خاصیت ضدعفونی، ضد التهابی و ضد خونریزی دارند.

 

 به گزارش پارس ناز شفیعی گفت: خرما منبع خوبی از ویتامینA است(۱۴۹ واحد بین المللی به ازای ۱۰۰ گرم) که خاصیت آنتی اکسیدان داشته و برای عملکرد بینایی ضروری است؛ همچنین دارای ترکیبی از فلانوئیدهای مانند بتاکاروتن، لوتئین است، این آنتی اکسیدان ها سلول ها و بافت های بدن را از اثرات سوء رادیکال های آزاد، حفظ می کند.

 

او با اشاره به اینکه پتاسیم جزء مهمی از سلول ها و مایعات بدن است که به تنظیم ضربان قلب و فشارخون کمک می کند و بدن را از خطرهای حمله قلبی و بیماری های عروقی کرونر قلب حفظ می کند، افزود: خرما سرشار از پتاسیم است به گونه ای که ۱۰۰گرم خرما حاوی ۶۹۶میلی گرم پتاسیم است.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ