مافین ها یکی از خوشمزه ترین گزینه ها برای عصرانه همراه با چای و قهوه می باشند که شما می توانید آن را تهیه کنید. مافین موز و شکلات از مجموعه دستور غذایی های نایجلا لاسون است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این مافین ها، هم صبحانه ای عالی هستند و هم برای عصرانه در کنار قهوه و یا چای خوب می شوند. موز باعث می شود تا این مافین های خوشمزه بافتِ تری داشته باشد.
مواد لازم:
موز ۳ عدد
روغن گیاهی ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
آرد ۲۲۵ گرم
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
1. از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در ۱۲ عدد قالب مافین، قالب کاغذی مافین و یا کاغذ روغنی قرار دهید.
2. موز له شده را در کاسه ای بریزید. در حالیکه آن ها را هم می زنید، روغن و سپس تخم مرغ ها و شکر را اضافه کنید.
3. آرد را با پودر کاکائو و جوش شیرین ترکیب کنید و آن را به ترکیب موز اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
4. خمیر را در قالب های آماده شده بریزید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. تا آن زمان مافین ها تیره رنگ می شوند و پف می کنند.
5. قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا مافین ها کمی خنک شوند، سپس آن ها را خارج کرده و روی توری قرار دهید.
نکات:
1. از موز رسیده استفاده کنید. موز ها را با چنگال و یا با همزن له کنید.
2. پودر کاکائو را قبل از استفاده الک کنید.
3. به ۲۲۵ گرم، معادل یک و نیم پیمانه آرد نیاز دارید.