پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

چگونه ماست خانگی خوب و مرغوب درست کنیم؟

مجموعه : آموزش آشپزی

چگونه ماست خانگی خوب و مرغوب درست کنیم؟

چگونه ماست خانگی خوب و مرغوب درست کنیم ؟ 

در این مطلب با طرز تهیه ماست خانگی آموزش آنرا در اختیار شما گذاشته ایم . برای تهیه ماست، بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید زیرا هرچه چربی شیر بیشتر باشد ماست سفت‌ تری خواهید داشت.

 

مواد لازم جهت تهیه ماست:

چگونه ماست خانگی خوب و مرغوب درست کنیم؟

 

طرز تهیه ماست:

چگونه ماست خانگی خوب و مرغوب درست کنیم؟مرحله اول طرز تهیه ماست:در ابتدا شیرها را درون یک قابلمه با گنجایش شیرها بریزید. روی شعله بگذارید تا بجوش آید.دومین مرحله از طریقه درست کردن ماست:بگذارید که به مرحله جوش برسد. زیر شعله را خاموش و قابلمه را در جایی بگذارید تا خنک شود.

 

مرحله سوم طرز تهیه ماست:خنک شدن شیر باید به حدی باشد که اگر نوک انگشت کوچکمان را داخل شیر کنیم گرمای آن در حدی باشد که نه احساس کنید سرد شده است و نه داغ است، دقیقا در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد باشد.

 

چهارمین مرحله طرز تهیه ماست:وقتی شیرمان به آن درجه رسید، ماست را به آن اضافه کنید برای هر پاکت شیر یک لیتری یک و نیم تا دوقاشق غذا خوری ماست کافی است .

 

همیشه از ماست تازه استفاده کنید. ماست را اول کمی به هم بزنید بعد داخل شیر ریخته و کاملا مخلوط کنید و درب قابلمه را پارچه خیلی نازکی بکشید که وقتی بخار می کند ذرات آب داخل ماست نریزدآخرین مرحله از طرز تهیه ماست:سپس یک ملحفه ضخیم دور قابلمه بپیچید و برای ۵ الی ۶ ساعت در جایی قرار دهید بعد از این مدت ماست را داخل یخچال برای مدت یک روز نگه دارید سپس نوش جان کنید.

چگونه ماست خانگی خوب و مرغوب درست کنیم؟نکات مهم در خصوص طرز تهیه ماست:اگر دمای شیر مایه زده شده بیش از 50 درجه سانتی گرادیعنی سوزان باشد، مایه ماست تازه نباشد یا میزان آن زیاد باشد، دمای گرمخانه گذاری بالا باشد، زمان تخمیر طولانی شود یا ماست پس از خروج از گرمخانه به کندی سرد شود.

 

بدون شک ماست ترش می شوداگر دمای شیر مایه زده شده و گرمخانه کمتر از دمای بدن باشد و مایه ماست تازه باشد احتمال این که ماست شیرین شود زیاد است.

 

 
تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ